(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر پست های هادیو جعل میکردم طفلک سرخ و سیاه میشد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر پست های هادیو جعل میکردم طفلک سرخ و سیاه میشد
(sm120)سرباز پشت سیستم نشین فرمانده بودم من اگه ناراضی بودم کار لنگ میشدنقل قول:
هيچى صادق جون عليرضاجون ما مى گه بيا منو بکن، منم مى گه زشت آقا بيخيال شو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سختی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
تی کر سر (sm120)نقل قول:
(sm2)مرخصی ها رو حساب کنی من 11 ماه خدمت بودم نه 21 ماه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm30)نقل قول:
الان عروسی بر پا کرده بیا یه کارت دعوتم برای ما بفرست دیوث صادق (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 60 روز و 45 روزم پر کردم بعد رفتم مرخصی خیلی عذاب آوره (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ عامو ک.یرم تو خدمتا یه چی دیگه بگین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
بکش آقا.. (sm50)
(sm2)
پنالدو(sm120)
(sm50)نقل قول:
دوباره مرگ گل سرخ دوباره ها دوباره ها(sm50)
- (sm2)
همیشه برام سواله تاپیک چت روم داریم اما می ریم تاپیک چاوشی!(sm50)
چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیشتو ببند(sm2)
ممنون عزیز (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا بیاید تاپیک چاوشی را بای کد کنیم (sm2)
از کجا دیدی بازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چون اینجا بارانهنقل قول:
من از 2012 تا 2014 فیکس حضور فعال و هرروزه داشتم تا بوده همین بوده
منظورت بایکوت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نذر کردم گر از این ترم درآیم روزی
تا در میکده شادان و غزلخوان بروم
آره فکردم اون طور بنویسیم حذف میشه (sm2)نقل قول:
- (sm50)
امدنم بحر چه بود (sm50)
(sm120)نقل قول:
بهر چه بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عربی مگه تو؟نقل قول:
(sm120)اتفاقا تو که ح نوشتی عربی کلمات فارسی ه دارن بهر هم کلمه فارسیه یعنی براینقل قول:
ولی بحر عربیه یعنی دریا پس تو عربی (sm120)
اینجوری که تو نوشتی ینی آمدنم دریاچه بود(sm2)
(sm120)سهند و سبلان در حلقت ای یاران
اومديم ج ق ب زنيم(sm120)
حتما میدونین که سهند ینی پابرجا،محکم،کلفت...(sm2)
در راستای معرفی پ...ورن استارها امشب به Eva Angelina میپردازیم ...
وی در 15 مارچ سال 1985 در خانواده ای مذهبی چشم به جان گشود ...
او در سال 2003 وارد حرفه ی پور...نوگرافی شد ...