خیلی هم تنگه (sm102)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی هم تنگه (sm102)
منم برم سحر....
بر میگردم باز جایی نرین (sm120)
اگرم رفتین شبتون بخیر (sm10)
خیلی عکس باحالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فینال مقابل المان غربی
دروازه بان هم شوماخره
ناف مسوت از بس تنگه برجسته شده (sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا هم مث اینکه به ما گل زده (sm25)
شدیدا خوب اومدی با اختلاف (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاملا به این گفته هات اعتقاد دارم
تو هر دوبازی شیلی و کلمبیا با برزیل دوست داشتم ببازه برزیل
من اصلا فکر نمیکردم خیلی شاخه (sm59) تو هر دوبازی هم برد شیلی و کلمبیا رو بیش یبنی کردم (sm59) حتی افتتاحیه رو مساوی بیش بینی کردم (sm59)
بکنبائور هم گفته که تونی کروس تصمیم گرفته بره رئال
اقایون هولمز هم بره بارسا خطرناک میشنا (sm50)
(sm25)
رونالدینهو (sm10)
آلوز و بیمار (sm3)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]