یهو دیدی یه نر خر وارد شد گفت یه بوس ینی ببخشید یه مشاوره میدی ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یهو دیدی یه نر خر وارد شد گفت یه بوس ینی ببخشید یه مشاوره میدی ؟ (sm2)
بر منكرش تو يه دونه اي خيلي خاصي(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره روزاي اول تو مشاوره بگيري بعد مشاوره بدي؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم عزيزان بابت بازديد از پروفايلم(sm74)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127) (sm127)(sm127)
میفهمم تویی.. ترتیبتو میدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله.. پوریا مشاور اعظم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز این شروع کرد به مسخره کردن(sm2)
امروز زنگ زدم شرکت آواژنگ که ببینم چطور شده ، طرف میگفت اصلا همچین قطعه ای نرسیده اینجا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم دفتر به رفیقم میگم کجا فرستادی اصلا نمیدونه ...
خلاصه که اصلا معلوم نیست کجا رفته ... فعلا یه مادربورد رفت هوا ...(sm30)
خسته شدیم واقعا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملکه ی من (sm74)نقل قول:
ای بمیرم برات خواهر که اینقِزِه مظلومی تو (sm81)
آقا یکی بیاد اینو جمش کنه (sm2) تو خطرناکی از من نقل نگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خودت مورد داری به من چه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]