خطر دیوث زر زر نکن میدم تام هاردی بیاد به 70 روش ممکن و غیر ممکن و ابداعی و تلفیقی از خجالتت دربیاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خطر دیوث زر زر نکن میدم تام هاردی بیاد به 70 روش ممکن و غیر ممکن و ابداعی و تلفیقی از خجالتت دربیاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزمجه خرت از پل رد شد فیلمتو دانلود کردی حالا واسه من دم دراوردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمک نشناس(sm2)
اشترم قول بده آلبومش که اومد اختصاصی از itunes بخری تا در راه حفظ فرهنگ کپی رایت سهیم باشیم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجانب دنلود هرگونه فیلم با عنوان گیپوربافی رو به شدت تکذیب می کنم ! این حرفا فقط ساخته ی ذهن بیمار بعضی هاس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیپور بافی (sm81)
احسان نیستی ادم نگران میشه ویدیو کنسل شده باشه
ولی خداییش تام هاردی معنای نقش منفی رو توی این فیلم جررررررررر داد جرررررررر (sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
عنوانشو خوندیدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط برای رضای خدا این اموزش رو قرار دادم(sm2)
تازه میخواستم اموزش بعدی اموزش دوخت مانتوی پشمی رو بهتون یاد بدم(sm2)
چیه نکنه اینم بده !؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول یه بنده خدایی که اصلا هم اسمش امین نیست (sm2) امتیاز و تعداد آرا و رتبه imdb و جوایز و میزان فروش فیلم دلیل بر خوب بودن نیست (sm2)
8 نفر دانلود کردن یه حدسی بزنید کیا دانلود کردن(sm2)
من که نبودم (sm50)
الکی مثلا (sm59)
درآمد شما $0.02
اوووووووووووووووووووووووو و این اینجوری تا 10 سال دیگه هم به 5 دلار نمیرسه(sm2)
یه سوالی ذهنمو مشغول کرده (sm2)نقل قول:
ذهن منم مشغول کرده ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونم چی میخوای بپرسی ! (sm2) بحثو عوض نکن (sm2)نقل قول:
بگو مشکلت با نولان و فیلماش چیه ؟؟؟؟ (sm2)
سومین قطعه سریال شهرزاد بنام " کجایی" بزودی ... (sm19)
حالا از آموزش گیپوربافیه من ایراد میگیرید........
باشه...باشه....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
اینم آموزش مانتوی پشمی.برید تو کف بمونید دیوثا
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
من مشکلی ندارم (sm120) جوکر جر داد نه این (sm70)
ولی واقعا اینجا وضعیته جالبی داریم.
یکی 2-3 تا اکانت یدکی دارم من(sm2)
اشترم دست زدی به قالب؟
ریده شد توش(sm2)
نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی خسته و داغون دارم میرم پی بدبختی (sm2)هوام سرده کلاه گذاشتم سَرم (sm2)
قبول دارم ! شخصیت جوکر تکرار نشدنیه (sm50) ولی تام هاردی هم عالی بود ولی مث جوکر نبود شخصیت آروم و خونسردی بود (sm50)نقل قول:
ولی قبول دارم جوکر بهتر بود
اشترم این رنگه رضا رو عوض کن عنوانش هم بذار کاسب باران.رنگ صورتی بهش میاد(sm2)
الی این دیوثو یه 2 روز بنش کن جیگرم خنک بشه(sm2)
(sm98)
دوستان عزیز بارانی میخوام یه رای گیری کنم !
هر کی حاضره این خطر دیوث ! این ام الفساد ! این مایع ننگ جامعه برای همیشه بن بشه ! لایک کنید لدفن (sm2)(sm2)
(sm118)(sm118)
دیوث تو چه دشمنی با من داری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن خوب نیست شیفت دیلیتش کنن + بن ای پیش برای همیشه(sm2)نقل قول:
اگه حذفش کنن من 30 تومن به نیت عطر تو حاضر کمک کنم(sm2)
ایول داش دمت گرم (sm50) تا الان دو رای موافق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما حرص نخور لازمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کاری نکنید یه کارت به کارت بکنم برای اشترم همتونو از *** اویزون کنه ها(sm2)
اونهام هم گوه اضافی خوردننقل قول:
یوزر رضا ارین هم میخوام قهوه ای کنی(sm2)نقل قول:
اینم مدرک که مدیر بر علیه کاربرها داره توطئه میکنه (sm2)اشتر باید عزل گرددنقل قول:
دیوث این زنیکه اواتارت کیه بیوشو بده(sm2)نقل قول:
(sm50)