(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطرش عاشق فوتبال و آرژانتین شدم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید باورت نشه من بازی افتتاحیه رو 1-1 زدن بازی شیلی و کلمبیا هم جفتش به ضرر برزیل(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی آلمان برزیل هم 4-0 به نفع آلمان(sm59)
از دیگر افتخاراتم پیش بینی باخت اسپانیا و صعود نکردنش بود که اسنادش موجوده(sm120)
بعیده ها.....میگن مارکینیوس و فرتونگن و اون یکی یادم نی متئو انگار زوم کردن(sm21)نقل قول:
گفته بازی تو رئال قیمت نداره(sm59)نقل قول:
من گفتم همون جوری که تخماتیک شیلی و کلمبیا رو برد آلمانم تو بنالتی میبره (sm120) ولی نشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاستاریکا رو چی ؟ (sm59) فکر میکردی اول شه ؟! (sm59)
نه اون گروهُ طبق روال همه فک میکردم(sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاحالا چند امتیاز گرفتی از ییش بینی ها ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم شاید 320 -30 ولی مطمئنا mvm پرید(sm59)(sm120)نقل قول:
من 312 (sm59) دو تا بازی هم یادم رفت بیش بینی کنم (sm59)مگه نوع ماشینم اعلام کردن چیه ؟ (sm120)نقل قول: