بگردین ببین اون بازی ps1 که بعد از 98 اومد رو پیدا میکنین ..
فوتبال 99 بود فک کنم تو مایه های 98 بود ولی سخت گل میشد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
بگردین ببین اون بازی ps1 که بعد از 98 اومد رو پیدا میکنین ..
فوتبال 99 بود فک کنم تو مایه های 98 بود ولی سخت گل میشد ..
سجاد اونا کی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو مجردیم این وسط (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رو هم دعوت کننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروسی آملی ها خوبه (sm155)
سجینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین من اون فاصله غوغا می کنه(sm81)
داداشمه با دوستاش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره باووو باید یه فکری به حال خودمون بکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه ، مهم تفاهمه ....نقل قول:
عشق را باید جست ، حتی در تبریز ...
بذار اول کانتکت بشن ، حالا در حد دایال آپ ... تلفنی و چت و این حرفا ... بعدا رفت و آمدشون شروع میشه
دعوتت میکنم با دوست دخترت حتما بیای تنها رات نمیدم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اسم مینویسیم شاید اینا جا زدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا معلوم نیس واسشون مشکلی پیش بیاد چیکار باید بکنن !(sm77)