الان متوجه شدم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان متوجه شدم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خدا رو شکرنقل قول:
(sm50)(sm50)(sm50) به عشق سه قلوها (sm59)
با گوشی که نمیشه شکلک گذاشت؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیدونه جریان این شعر چیه ؟؟
من تو اف بی دیدم خعلی وقت پیش منتصبش کردن به قهوه قجری محسن چاووشی(sm74)
به عشق خودت (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبا باختیم ؟
(sm127)(sm127)(sm127)
دست کم گرفته بود شالکه رو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انریکه دیوث هم اینیستا و بوسکتس و راکیتیچ رو بازی نداد بزور آپوئل رو 1-0 بردیم(sm120)
این که شما گذاشتی غزله . نه فکر نکنم نه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]