عکسی از صابر در سال جدید (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیگرتو (sm127)(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
عکسی از صابر در سال جدید (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیگرتو (sm127)(sm59)
این azis خواننده ی بلغاری نیست؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری خودشه (sm59) صرف نظر از شخصیتش آهنگاشو دوس می دارم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm25)
من یه مدت آهنگاش رو گوش میکردم
ولی به محض اینکه یه کلیپ ازش دیدم کلا همه رو پاکیدم!!!!
خوشمزه ـس که!نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خییلی هم بد مزه اس (البته واسه من )نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونم که چیزش بزرگترِ (sm120) مجی دیر اومدی چیز کوچیکِ سهم تو شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59) کلیپاش شبیه فیلمای پ/ و/ر / ن هست (sm59)نقل قول:
اوهوم(sm59)نقل قول:
چون شوما عشقی (sm127)نقل قول:
یه روزی میاد خودمو و خودت ترتیبشو از جلو و عقب میدیم رفیق (sm127)نقل قول:
من برم خونه بعدا میام بقیه نقلا رو قول میگیرم ، فعلا همگی دوستان (sm127)