آلمان تمرین پنالتی زنی انجام داد (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلمان تمرین پنالتی زنی انجام داد (sm120)
یه موتورم بدن ما راضی ایم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون روز یه موتور از این غیر مجازا دیدم رفیقمم گفت 120 تومنه باورم نمیشد موتور بیشتر از 1 میلیون وجود داشته باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کل کل دارم با داداشم اون طرفداره آلمانه (sm120) آلمان ببره آبروم رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکنم با احتمال بالا میره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ممه رو لولو برد (sm120)(sm59) موتور یه تومنی شده شیش تومن (sm59)نقل قول:
یه هوندا 125 داشتم 15 سال پیش فروختم 700 تومن پارسال یارو آورده بود دم در میگفت بهم انداختی نمیخوام(sm30)(sm120)(sm59)نقل قول:
سری بی امسال رقابت نزدیک بود (sm59) تا هفته های آخر تیمای سیتادلا (sm77)(sm59) و فروسینونه (sm59) و پرو ورچلی (sm59)هم شانس صعود داشتند (sm59)(sm120)
خوب شد نیومدن اسمشون سخته(sm120)نقل قول:
نقل قول:
در این یه مورد منم مفتخر به این امر بودم (sm120)