همچنان برو بمیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همچنان برو بمیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
james bluntنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
goodbye my lover
(sm120)
مردک خودت برو سرویس دهی کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هجرت ز وصل غیر خبر میدهد مرانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگی نوید مرگ دگر میدهد مرا ...
بشین همون سنتی ها رو بگوش به تو نیومده(sm2)نقل قول:
این کتاب " صد سال تنهایی " عجب چیزیه لامصب (sm1) شروع کردم به خوندش بعد از چند دقیقه دیدم 30 صفحه شو خوندم ! (sm1)
با قلب من بازی نکن بی شرت من بی شرت مننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخواستم ببین چجوریه دل بچه رو نشکن
مردک من به عنوان امپراطور دستورت میدم اینکارو بکنی (sm39)(sm120) از این تختا که تو یوسف پیامبر بود سفارش میدم باید ملکه رو اینور اونور ببری (sm2)نقل قول:
چند لایه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بس که خوبی (sm19) ژووووووووووووووووون (sm2)
ایمان دارم که با تموم کردن این رمان یک کارتون گلنار هم تموم میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]