قهوه قجری (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
قهوه قجری (sm50)
منظورت از خوشگل چيه تو ديوث
منكه نگفتم ملكه زيباييه
اولا قيافش خيلي بهتره تو عكسه برنامشو ببيني ميفهمي
دوما همين قيافه تو عكسش از خيلي بازيگراي ايران بهتره
سوما تو ممه ها رو نديدي لامصب(sm2)
بدبخت ممه ندیده ! تو شهر نیشابور به این کوچیکی قیافه هست ببینی پشمات فر میخوره بعد هم میریزه ! این اگه خوشگله اونایی که من میبینم حوری العین بهشتی هستن پس (sm2)
کونی واسه من شاخ نشو من نگفتم خوشگلترین ادمه روی زمینه.ولی چشماشو کلا خیلی دوست دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا یه شب ببرمت دور دور تا معنی خوشگل رو بفهمی(sm2)
اتفاقا اسفند میخوام یه مسافرت برم ! اصفهان آدرس بده دم عیدی بریم یه حال و حولی کنیم (sm2) البته خرجش با تو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sm2)(sm2)(sm2 )(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق که اصفهانی هستی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمم میرم اراک پیش میلاد جون بساط قلیون هم فراهمه ! مگه نه میلاد جون (sm176)
یا حضرت مارلبرو چقدر گرونه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون روزا که تو جنگلا
ترسیده بودی بی صدا
بین درختای بزرگ
میون گله گله گرگ
گذشتم از جون خودم
طعمه دشمنات شدم
با تیکه پاره های من
روزای تو ساخته شدن
اما به جاش تو بد شدی ...
هتل اسمان خوب رستوراني داره خوده هتل نرفتي رستورانشو برو ولي اونم بايد سره كيسه رو شل كني(sm2)
خو دیوث زیادم زشت نیست که (sm2)به قول خطر الان یه خورده پیر شده ولی در کل خوشگله چشاتو درست وا کن (sm2) اگه بازم به خوشگلیش پی نبردی یه اب به صورتت بزن دوباره نگاه کن (sm2)ای کفران کننده نعمت(sm2)نقل قول:
نگران پولش نباش ! صد دلاری های جناب مهدی خطر هست ! (sm2) این هتلش خیلی گرونه ! یه چیزی در حد شبی 50-60 تومن معرفی کنی خوبه (sm2) خونتون هم اگه اتاق مهمان داشته باشی که نور علی نور میشه (sm30)نقل قول:
(sm2)
ای رسول ِ کافر
کدوم ادم عاقلی به این میگه زشت اخه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اون دختره فارسی وان رو گفتم نه این
بیا عزیزم بیا در آغوش شیطان ...نقل قول:
به به ای جانم ! خونه مجردی داری من پول به هتل ندم ؟ البته موقع خواب من به خودم برق 3 فاز وصل می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خونه ام هست شما بیا برق سه فار که چیزی نیست دور خودت سیم خاردار هم بپیچی جواب نمیده ...نقل قول:
شرمنده اخه بعد از نقل خطر که از پست من زده بود پستتو دیدم فک کردم با منی به هر حال شرمنده (sm10)نقل قول:
هرجا که قلیون باشه من شادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادی شما شادی من ما هم هست (انجمن ک..ن پرستان)نقل قول:
گوه خوردم میرم همون اصفهان (sm59)نقل قول:
همه جای ایران سرای من استنقل قول:
یا شایدم برم پیش اشترم (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm89)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیا ازت ممنونم بابت آلبوم معتمدی (sm176)
دیدمش اراک کنسرت داشت رفتم خیلی دوسش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوبم که
اینقدر تبلیغ نزدی تبلیغ زد
تریلر فیلم جدید تام هاردی Legend
دهن سرویس توی دو نقش بازی کرده خیلی خوب شده !(sm120) واسه هر دو نقش هم نقش اول و هم مکمل نامزد اسکار میشه (sm50)
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای فارسیان بند به نام رهایی ...
موسیقی و تنظیم : فرشاد فارسیان
میکس و مستر : محمد فلاحی
سبکی جدید در موسیقی پاپ
سبک جدیدی نداره از روی گروه چارتار اسکی رفته که متاسفانه با حادثه مواجه شده ! (sm120) به زبون ساده تر ریده (sm2)
کفاشیان(sm2)
چشششششششششممممممممممممنقل قول:
برات اتاق مستر اماده ميكنم اصن استاددددددددد(sm2)
يه افتاب پرست دارم اي نسيم سحري رو به صورت اپرا ميخونهنقل قول:
بيا ببرمت تو انباري نشونت بدم(sm2)
اشترم داد دستتنقل قول:
جوابتو نداد(sm30)
دیوث یه اتاق اضافی ندارین واسه مهمون ؟؟؟ (sm59) دیوثا خدانکنه بگن سر کوچه نذری میدن (sm30)نقل قول:
سگ تو روحت (sm2)نقل قول:
من اگه به جای کفاشیان بودم هردو دخترا رو میبردم تو اتاق هتل ... (sm2)
نیست بر لوح دلم جز الف قامت یار
چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم ... (sm50)
امان ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ای دل ... (sm81)
(sm50)
امضام خوبه ؟؟؟؟؟؟ (sm19)