نه من خبری ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ایشالا که شایعه ست
نمایش نسخه قابل چاپ
نه من خبری ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط baradar-jan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ایشالا که شایعه ست
همین الان اهنگ جشن دلتنگی داریوش (sm127)
بر میگرده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا همینطور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پست نذاشتن توی اینستاگرام که 2 هفنه از آخریش میگذره و بی سابقه بوده نگران میکنه آدمو
بازم اگه خبری بشه تو اینستا میگننقل قول:
(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه شبایی که نداشتیم تو این تاپیک (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میبینم اونجا
ولی اون دیدن کجا کنارت نشستن حرف زدن باهات کجا
اونقدر درگیر کارم باورت نمیشه وقت نمیکنم
میخوام یه وقت بذارم بیام اصفهان اگه خدا سنگ نندازه جلو پام قسمت شد میام پیشت
تو اینوارا نمیای؟
راست گوش دادی آلبومو؟
سلام عزیزنقل قول:
من در مورد بیماری ابی شنیدم ولی داریوش نه
امیدوارم همین طور که میگی شایعه ای بیش نباشه
آره.بیش از 5-6 سال گذشته فکر کنم! (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که فکر نکنم قبل از عید بیام. ولی اگه اومدم خبر میدم بهت.
تو هم اگه اومدی حتما حتما قول بده خبر میدی و میای ببینیم همو. (sm111)
دانلود کرده بودم ولی الان دارم گوش می کنم.
خاطراتت منو تا کجا ها بردن (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما خبر بده (sm134) قول میدم داداشم میام کنگر میخورم لنگر میندازم پیشت (sm70)
هر چند بعد از یکی دو بار گوش دادن نمیشه نظر داد
ولی با دید اول چطوری میبینی آلبومو؟