نسل به گا رفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نسل به گا رفته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نمیتونی مثه آدم حرف بزنی (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شط؟ (sm2)نقل قول:
اینی که تو میگی بیشتر شبیه سمبوسه پیتزاییِ (sm2)
توی لهجه آبودانی (sm2)
نه بابا من که از همه بی خطرترم (sm51)(sm2)
قشنگ پیداس چقدر دوست داری مدیر عامل بشی (sm2)
جزامیِ خودمی (sm46)(sm120)نقل قول:
راست میگی ها (sm2)تو نباشی چه کسی ازم نقل میگیرههههه با صبوری با من ِ جزامی سازش میکنه (sm2) آهنگ استاد اندی(sm120)
خیلی زور بزنی میشی اسفند 69 (sm2)
اردیبهشت (sm70)
ببخشید(sm25)نقل قول:
نسل به فاک رفته(sm2)
تو؟ تو اونجا انجمن میای؟ همه دنبال تیر کردن حوری ها خواهی بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه پایان نامه هم 19.95 گرفته (sm2)نقل قول:
احسان و تیر میکنم اونجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون شطی که آهو یار داره آی بله (sm2)نقل قول:
مو دکتر سوکراتسوم لهجوم دکتریه (sm2)
اعع یه لحظه فک کردم جای دیگه بوده (sm2)
معلومه (sm2)
اگه مدیر عاملی بهم پیشنهاد بشه قیبول نمیکنم (sm2)
اوس نوید ِ بابا (sm111)(sm120)
فرقی نداره دهه هفتادی هستی و باید کتک بخوری(sm2)
دیوانه (sm2)نقل قول:
اینطوری درست نمیشی باید ببریمت مشاوره تربیتی (sm2)نقل قول: