تو خودت نمونه بارز فسیلی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو خودت نمونه بارز فسیلی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرش اینجا نیست (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای بسی تعجب داره
نمیخوام قضاوتش کنم ولی امیدوارمنتونسته باشه منظورشو برسونه
من موندم شادمهر اخه چیکارش کرده که اونم به این شکل بهش توهین شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدم یه شعر دست شادمهر دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین ورس اول و دوم گیتاری که میزنه فک کنم 1:27 تا 1:30 اگه اشتباه نکنم البتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این حرفی که زده فکر نمیکنم شادمهر اونو پخش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط edvin242 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما موسیقی به قول خودت برای دور کردن استرس و آرامش گرفتن هست
اون دوستانی که من اسم بردم برای من آرامش ندارن
شایدم من خیلی عصبی هستم (sm70)(sm120)
منتظرتم. (sm111)نقل قول:
دور اول که گوش دادم الان خیلی خوب بود. البته من چون موسیقی شادمهر را می پسندم، فعلا با دید مثبت به آلبوم نگاه می کنم و دنبال نقطه ضعف هاش نیستم.
الان دلم می خواد فقط از موسیقیش لذت ببرم. بشنوم و لذت ببرم. (sm111)
من نگفتم این البوم با اونن آلبوما مقایسه بشه داداشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحث ما مقایسه هر پاپ استاری با خودش بود
منم داشتم میگفتم اون خواننده هتای عزیزی که اسم بردم تو آلبوم آخر خودشون نسبت به آلبوم قبلیشون چه چیزی ارائه دادن
مسئله بعدی اینکه نه قابل مقایسه نیست
نه این که این بهتره یا اون
شادمهر و چاووشی قابل قیاس نیستن چون سبک هاشون متفاوت هست و تو یه رده نیستن که بخوان مقایسه بشن