فقط در همین حد بدون که دیگه سلام هم نمیکنن به هم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط در همین حد بدون که دیگه سلام هم نمیکنن به هم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
دیروز این سایتُ پبدا کردم(sm120)
خوب شد پولرو دادین پس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقت کردی یه پخ بده هر چی سایت میشناسی بده بیاد (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جوری روش شده بیاد این پولو بگیره ؟ (sm77) این چه رفاقتیه آخه ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز بابام داشته میرفته چند تا از این پیرمردا خفتش کرده بودن که فلانی گفته کلاه سرش گذاشتین و اینانقل قول:
بابام دیده بود بی آبروئه برا 300-400 تومن پولُ داده بود دیگه گفت فردا 1000 تا چیز دیگه هم میچسبونه(sm59)
این سایت اولین باره که شرکت میکنم(sm120) نمیدونم فیکه یا نه(sm120)نقل قول:
اما کاغذی قبلاً پیش بینی کردم چند بار مبالغ مختلف بردم. یه بار هم یک و صد بردم(sm120)
تو هم به من پخ بده (sm120)نقل قول:
عجب رفیقی بوده یارو (sm59)نقل قول:
بازینقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاگوشیما یونایتد
توکوشیما
رو با چه مبنایی پیش بینی میکنی ؟ (sm59)(sm120)