اره خوب همون یه بیت چیه؟منم ناقص گفتم
نمایش نسخه قابل چاپ
اره خوب همون یه بیت چیه؟منم ناقص گفتم
شیطونه میگه بدون سانسور بازخوانی کنم (sm50)
من عاشق تویی شده بودم که
تنها کتاب منطقی ات دینیست
اسم اینکار دزدی نه قاچاق . گمون نکنم اینو بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بعیده خودشم بدونه (sm2)
ممنونم میلاد(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب این خودش یه بیت ه که حذف شده بود دیگه (sm120)
این بیت رو پایه تخته نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادشت استادمون:
شاید طرف عشق معلم دینیش شده (sm120)
موش همین اندازه عالیه(sm19) نمیدونم لاشی چ مرگشه از ته میزنه یه سال سلمونی نمیره باز از ته میزنه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]94
این تیترو دیدم داشتم بال در میاوردم (sm120)
ما هم بچه بودیم میخواستیم پول ندیم ارایشگاه همین کارو میکردیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده ای میلاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آمدی جانم به قربانت ولی اکبر کجاست؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب هستم ....90 دیدن نداره که ...(sm120)اکبر اومد استارت میزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سرعت افتضاحی(sm120)
من تا 11 بیشتر نیستم! دیگه اگر رسیدین که هیچ نرسیدین هم هیچ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خدا قبول کنه (sm70)نقل قول:
Sina Vodjani
امیر از این جز همون آلبوم که موقع 13 زدید Zarathustra چیزه دیگه رو نت گیر میاد؟
چه خبره؟زندگی با برنامه ای پیش گرفتی...از این قرتی بازیا نداشتیم ما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست همشهری چیز قشنگی کامنت کرده (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع کنید
زندگیُ دارم یه سره میکنم...به زودی مثل سابق در خدمتتون هستیم!(sm120)نقل قول:
v for دیدم ....نقل قول:
در محدوده ی سلیقه ی من نیست ولی فیلم خوبی بود(sm70)
اگر میخواستم دانلود کنم با توجه به ژانر و این صوبتاش دانلود نمیکردم ولی از دیدنش پشیمون نیستم(sm120)
در کل 2-3 ستاا ره ای میدیم بهش که تو هم راضی باشی(sm120)
چند مین صبر کنین ما احضار شدیم واسه کاری بر میگردیم!
paths of glory چه طور بود استاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
تو رو خدا یه ملافه بنداز رو خودت کورمون کردی !
،
،
،
،همسر حمید درخشان
خدا کنه پس نده
.
.
.
همسر حسن جوهرچي
یکم دست کش درست کن
.
.
.
همسر "رضا" جوراب چی
کاشکی چوبی بودی
.
.
.
زن حمید استیلی
میشه داروخانه بزنی
.
.
.
همسر رضا عطاران
یه چند تا پسته بیار بخوریم
.
.
.
همسر "رضا "بادامکی
یه دقیقه پارو نزن باهات حرف دارم
.
.
.
.
همسر مرحوم سیروس قایقران
را درو باز نمیکنی دو ساعته یخ کردم این پایین؟؟؟
.
.
.
.
.همسر کامبیز دیر باز!!
نه داداش چک قبول نمي کنم
.
سردار نقدي
عزیزم یه کم سحرخیز باش واسه خودت میگم
.
.
.همسر فرید شب خیز
دلم یه شوهر تازه میخواد
.همسر بابک بیات
اين مدل ريش خيلي بهت مياد
.
.
.
.
همسر شهيد ستاري
یکمم بی حیا باش
.
.
.
.
.
.همسر امین حیایی
حالا نمیشه بجای بنفشه, لیلا رو بگیری
.
.
.
.
.
.
مادر بیژن بنفشه خواه
پاشو مرد لنگ ظهره برو نون بگير.
.
.
.
همسر مهران غفوريان
چيه مگه حتما بايد ربط داشته باشه؟؟ تو رو خدا یه ملافه بنداز رو خودت کورمون کردی !
،
،
،
،همسر حمید درخشان
خدا کنه پس نده
.
.
.
همسر حسن جوهرچي
یکم دست کش درست کن
.
.
.
همسر "رضا" جوراب چی
کاشکی چوبی بودی
.
.
.
زن حمید استیلی
میشه داروخانه بزنی
.
.
.
همسر رضا عطاران
یه چند تا پسته بیار بخوریم
.
.
.
همسر "رضا "بادامکی
یه دقیقه پارو نزن باهات حرف دارم
.
.
.
.
همسر مرحوم سیروس قایقران
را درو باز نمیکنی دو ساعته یخ کردم این پایین؟؟؟
.
.
.
.
.همسر کامبیز دیر باز!!
نه داداش چک قبول نمي کنم
.
سردار نقدي
عزیزم یه کم سحرخیز باش واسه خودت میگم
.
.
.همسر فرید شب خیز
دلم یه شوهر تازه میخواد
.همسر بابک بیات
اين مدل ريش خيلي بهت مياد
.
.
.
.
همسر شهيد ستاري
یکمم بی حیا باش
.
.
.
.
.
.همسر امین حیایی
حالا نمیشه بجای بنفشه, لیلا رو بگیری
.
.
.
.
.
.
مادر بیژن بنفشه خواه
پاشو مرد لنگ ظهره برو نون بگير.
.
.
.
همسر مهران غفوريان
چيه مگه حتما بايد ربط داشته باشه؟؟
ممنون از حسن سلیقت (sm120)نقل قول:
دیشب هم amelie رو بهت معرفی کردم (sm120)
خوب بود توقع نداشتم اونارو اعدام کنننقل قول:
سکانس آخرش فوق العاده بود مث چن تا فیلم دیگه که دیدیم
3 ستاره
زود تند سریع یکی دو تا شُ بریم که اهای فرصت کم (sm120)نقل قول:
ساوتهمپتون (3-3-4)فورستر- یوشیدا، فونته، برتراند، کلاین- دیویس، ونیاما، تادیچ- مانه، لانگ، پلهنیمکت: دیویس، تارگت، گاردوس، ایسگوروه، رید، مایوکا
منچستر یونایتد (2-1-4-3) ده خیا- اسمالینگ، روخو، مک نیر- کریک، یانگ، والنسیا، فلاینی- ماتا - فن پرسی، رونینیمکت: لیندگارد، اوانز، یانوزای، هررا، فلچر، فالکائو، ویلسون
(sm120)
دی وی دی کنسرت محمد اصفهانی اومده
گرفتید یا بگیرم ؟
4 ستارهنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز داشتم رد میشدم دیدم پوسترشو زده پس از سال ها کنسرت بزرگ محمد اصفهانی
منم دوس داشتم ..زیاد حاشیه نرفت .....اصل مطلبُ گفت و تمام ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی این یارو با وجدانه و اون زندانیه که با سرِ بالا اعدام شد دوس داشتم ....برعکس گریه های اون درازه رو اعصاب بود (sm98)
جالب بود که همه ی اونایی که میگفتن امکان نداره مجازات شدن اونا که زور کردن هیچ اتفاقی براشون نیفتاد ....
اون سکانس جنگ و مردنا کلا خوشم نیومد ....یه کم مصنوعی بود ....
در کل 3 ستاره فک کنم منصفانست....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بی نام دوشنبه 17 آذر 1393 - 18:53:21 226 202 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیانت است به کسانی که در هر شرایطی به سربازی رفتند و خدمت کرده اند
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محسن دوشنبه 17 آذر 1393 - 19:14:50 53 37
به من که 04 بیرجند خدمت کردم خیانتی نشده. شما از قول خودت نظر بده دوست عزیز.
دمش گرم خوب ریده بهش (sm2)
100٪ جدیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگیرم فردا
من کلا به فیلم تخیلی اعتقادی ندارم ...برا همین فیلمای مستند گونه رُ خیلی دوس دارم ....نقل قول:
ولی با تمام این اوصاف این فیلمُ دوس داشتم ولی نه در حد 4 ستاره ....(sm50)
مرسی استاد (sm10)نقل قول:
کوبنده -صریح -کوتاه (sm120)
اینُ دیدم که نگی به فیلمایی که من میگم کلا اعتقاد نداری(sm120)نقل قول:
اونم میبینم(sm98)
کجاش تخیلی بود طرف مهارت زیادی داشت و اون ماسک هم به خاطر سوختگیش بود نه چیز دیگه (sm120)نقل قول:
ینی میخوای بگی احتمال نداره یه نفر بسوزه تو زندگی عادی (sm120)