بــــــهترین رفیقم یه خبری بهم داد بد حالمُ گرفت... هیچ ازش انتظار نداشت (sm172) در حقیقت انتظار داشتم دلم نمیخواست باور کنم! (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
بــــــهترین رفیقم یه خبری بهم داد بد حالمُ گرفت... هیچ ازش انتظار نداشت (sm172) در حقیقت انتظار داشتم دلم نمیخواست باور کنم! (sm172)
نه دیگه باید ببریمت بدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر باید به "پسر" بودن حسین شک کرد (sm2) خدا میدونه چطوری نمره گرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ادامه بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون که گفته بودم دخترعموشُ میخواست... قرار بود 20ـم عقدش باشه بعد گفت خاله ی زن عموم مُرد بهم خورد دیگه عقد و عروسی یه شب میگیریم... حالا نامرد میگه جمعه عصر عقد محضری میکنیم بهت نگفتم چون میخواستی بیای کمک نمیخواستم مزاحمت بشم (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پفیوز خیلی بد حالمُ گرفت ما مثل 2تا برادر بزرگ شدیم این حرفا بینمون نبود (sm172)
(sm36) میخواسته مزاحمت نشه خبنقل قول:
روزی به چشم تو عاشق ترین بودم... افسوس...(sm50)
با این استدلال 100% دهه هفتادیه بردار کوچیکه من متولد 70 هست داره 11 ماهه خدمت میکنه نوید دیگه ببین متولد چنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند نفریم تو باران دهه شصتی؟ فکرکنم به تعداد انگشتهای یه دست هم نرسیم(sm120)
شاید مشکل داشتنقل قول: