آوانگارد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آوانگارد (sm2)
(sm2)
به همین زودی زانوی غم بغل نگیرید ! هنوز هیچی معلوم نیست (sm120)
شاید کار های خوبی بشه ! 11 تا ترک حالا 3 تاش شاد باشه چه عیبی داره ؟؟ 8 تاش هم غمگین
دوستان ناباب ؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجیب اما واقعی؛ چین 12-بوتان 0
تیم ملی چین توانست در خانه تیم بوتان را 12-0 شکست دهد و بهترین نتیجه امروز را مال خود کند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش"ورزش سه"، تیم ملی چین که در گروه سوم رقابت های انتخابی جام جهانی حاضر است عصر امروز توانست تیم ملی بوتان را گلباران کند و با دوازده گل این تیم کم نام و نشان را به خانه بفرستد.
گل های چین را در این بازی ژویانگ(4گل) ،هانچائویو(2گل)، وانگ یونگ پو(2 گل)یودابئو(2گل)، فانگ می و ژی زانگ به ثمر رساندند.چین با این برد 10 امتیازی شد و در جایگاه سوم گروه خود قرار گرفت.
تیم بوتان سابقه باخت 15-0 برابر قطر در همین رقابت ها را دارد.(sm77)
آلبوم چندتا کار راک داره ؟؟؟؟ (sm30)
متال مجلسی هم هس (sm59)
Some Things Last A Long Time
Lana Del Rey
آهنگ جدیدشه !?؟!
دلمونو واسه آلترناتیو و الکترو راک صابون زده بودیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
naنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش از اینام هس...کلا همه چی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)آهنگا فارسی هستن ..
بهروز توجهشو منعطف کرده به آلبوم (sm50)
حرفی که 2 ماه پیش من زدم
ببند ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آلبوم هچل هفتی طرفیم (sm120)
نینوش(sm81)
ببین بنان چطور با صدای من بغض کرده....
عکس های باحالی داره (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زندگی باید مثل این باشی (sm50)
یار آمد باز آمد باز آمد یار باز آمد یار آمد باز یار آمد باز آمد ... (sm50)
مرسی سینجول
یه مشکلی داشتم میخوام برا لپ تابم اینستاگرام دانلود کنم بلد نیستم میشه یکیتون زحمت بکشین لینک بدین دان کنم؟؟؟؟/
(sm120)خب فعلن که برای من خبری نیس فردا صب چک کنم
خسته شدیم اینقد فلش نصب کردیم قبلا اینجور نبود
ممنون امیر خان
این مشکلش چیه ؟؟؟؟
- (sm50)
یه استاد داریم فقط میگه خان خله .. (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
داشتم فلش بوتیبل میکردم یهو برق قطع شد . برق که اومد کارامو انجام دادم بعد اون فلش رو میشناسه سیستم ولی یو اس بی گوشی وصل میکنم نمیشناسه
چقد حجمشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقت خوابت گذشته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینا در کنار اشترم
(sm2)
(sm51)تا باشه از این عربا که نیس