مـن اسـفل تو معـلایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مـن اسـفل تو معـلایینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میدونم تو فاعلی.. داری میخورینقل قول:
کارتو بکن برام از ادبیات نگو(sm2)
در تنگ قفس باز است و افسوس ... (sm50)
همیشه از نگاه تو با تو عبور میکنم
از اینکه عاشق توام حس غرور میکنم ... (sm50)
تو اگه پرنده باشی چشای من آسمونه
راز پرکشیدنت رو کسی جز من نمیدونه ... (sm50)
من و تو گر چه اسیرم حیفه از غصه بمیریم
بیا تا آخر دنیا بشینیم و پر نگیریم ... (sm50)
نه خدا رو شکر بالاخره تموم شد (sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک یو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول دیوث گیرت بیارم یه جوری میفوکونمت که تا ابد اسمم بر کیونت حک بشه دیوث ! (sm2)
دیوث بگو اون ارور رو چیکار کنم؟ (sm74)
یعنی سرویس کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]