من خوب همشهریامو میشناسم تا میتونید ازشون فاصله بگیرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خوب همشهریامو میشناسم تا میتونید ازشون فاصله بگیرید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف تو کیونت من از تبریز پاش بیام سیرجون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا عروسیمه (sm30)
(sm51) مبارک باشه رقض چاقاتونو ببینیم ایشالانقل قول:
تو یه دوست مثل من داشته باشی اصلن پیر نمیشی ، چون نمیذارم زن بگیری ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی پیش توی کلاس با یه جمله چنان دعوایی بین یه جفت دوس پسر و دختر عاشق راه انداختم که تا الان هم پس لرزه هاش حس میشه ...
قشنگ کات کردن (sm120)
زرت و پرت سوكشراي شماست بابا هر چرتي رو از سر بيكاري هي كش ميدين الكي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبخت یه مهیا شهر داره کل تبریزو بگردی نداره (sm2)نقل قول:
باشه حتما دعوتت میکنم اقای چشم و دل پاکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی این رو از برق بکشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها راستی تو یه مشکلی داشتی حل شد(sm30)
ابوذر یافت ابادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]