شبت شکلانی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازه دست شماست ... (sm117)
نمایش نسخه قابل چاپ
شبت شکلانی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجازه دست شماست ... (sm117)
چشمم روشن ! 2 ساعت نبودم رفتم فیلم نگاه کنم باز نگاه تیز بین منو دور دیدین ! با عاضاده ملکه ی این تاپیک شوخی کردین (sm142) بگم بروبچ بیان از سه ناحیه ی غیر متعارف نصفتون کنن (sm171) (sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شما پروفایل بگو جنازه تحویل بگیر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی مثلا (sm59)
خو من چیکار کنم تقصیر خودشونه خوشگلن (sm2) باید شعار رو عوض کنم : خانم منشی و خانم داروخونه چه بی رحمانه زیبایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
------------------------------------------------------------------------
من از این حرفت چیزی نفهمیدم ولی در کل همه ی قهوه خونه های شهر رو تعطیل کردن (sm74)
------------------------------------------------------------------------
من قصدم اینه خانم آیندم خیلی خوشگل باشه دختر خوشگل رو هم مردم زود می قاپن در نتیجه باید تدابیر امنیتی خاصی در نظر گرفته بشه (sm2)
--------------------------------------------------------------------------
به قول رضا یزدانی :
من هدیه پس نمیگیرم (sm50)
منتهی منتظرم اون یه چیزی در عوضش بهم بده که هنوز نشده (sm59)
---------------------------------------------------------------------------------
خانم منشی یه چیز دیگس (sm50) خانم منشی مال منه سهم منه حق منه (sm50) آره ارواح عمم (sm2)
(sm172)
استاد اس داد گفت کیونتو پاره میکنم ..هیچ کاری نکردی... منم مشغول شدم(sm120)نقل قول:
فدا داشم(sm127)
سلام بشه ها (sm172)
خوبین؟ هیچ کس نیست؟ (sm81)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال هر کسی جنبش حدی داره ، بیشتر از یه حدی اذیت کردن هست ؛ اذیتش نکنیم بهتره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد بختی اسمشونم بلد نیستی عاخه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا این ساعت واسه چی بیدار میمونی ، چه میکنی؟ (sm142)نقل قول:
آره دادا درس اینا مهمتره ، بهشون برس که اراجیف گفتن اینجا همیشه هست حسین جان (sm127) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل دخترمون ، خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبر ستاره سهیل؟
نقل قول:
سلام عزیزم(sm127)
مرسی بد نیستم. تو چطوری؟
کار و بار خوبه؟(sm10)
خود خودشه (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]