شادمهر (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهر (sm81)
(sm2)این یکیو اصلا از دست ندین فوق العادست (sm2)
(sm2)پفیوز مسته مسته ، میشینه میگه خستم ، جون مادراتون دست بزنین(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا جای تعجب داره..شماها چقدر ساده اید..ی وبلاگ شادمهری ک فقط ی تیکه از شعرو داشته اومده بر اساس تخیلات خودش ی چیرایی گفته شما چرا باور میکنید
از کاربرانی مثل ehsan و enteha عاجزانه خواهشمندم تا زمان پخش رسمی ویدیو معروف، اهنگ یا بخشی از اون رو تو فروم قرار ندن
چون واقعا اجحاف در حق هنرمند مورد علاقه مونه(sm196)
(sm77) والا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید یه روز قبل از انتشار ، کیفیت پایین که از رو ویدئو زده شده به دستم برسه که به خدا نمیتونم آپ کنم ، به خاطر اینکه واقعا دردسر ایجاد میشه واسه رفیقم و ...
فقط آخرین خبری رو که داشتم اینه که سه شنبه منتشر میشه ! البته باز هم احتمال تعویق هست !!!!!!
فصلُ الخطاب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی هست یه تاریخ درست اعلام کنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm178)
من شنیدم امشب ساعت 8 ویدیو از pmc پخش میشه آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77)
شما اگه پُست های قبلی رو بخونی ، کامل توضیح دادن دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب نمیاد . احتمالاّ سه شنبه
مطمئن باش کسی اهنگ رو نداره که بخواد پخش کنه
احسان اگه رسید دستت حالا که نمیتونی آپ کنی پس لیچ کن برای من پخ کن(sm120)