دیگه هیچ تاریخی از هیچ کسی واقعیت نداره تا اعلام رسمی بشه
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه هیچ تاریخی از هیچ کسی واقعیت نداره تا اعلام رسمی بشه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر مونده پست بعدی اینستاگرام رو چی بزاره(sm2)
هر چی دمو داشته گذاشته هر چی کلک بود هم زده(sm2)
بچش پسر هم نیست بگیم شومبول بچشو میزاره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ولی خداوکیلی مسخرشو در اورده(sm2)
مسعود بیا یه تاریخ جدید بگو(sm2)
تا اخر این هفته میاد.. مطمئن نباشید(sm2)
خودشم فهمیده ولی دیگه آب از سرش گذشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخود نیست هر روز ی مسخره بازی در میاره تو اینستا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی این حرفشو نگاه (sm2)
اينستا رو دوست دارم چون فقط در مورد موزيك من نيست
یعنی داریم حال میکنیم.. شل کنین وگرنه درد داره ها(sm2)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پنجشنبه هفته دیگه(sm120)نقل قول:
پنجشنبه هفته دیگه(sm120)نقل قول:
فقط تراکتور(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه همین هفته نیاد رفت عید فطرنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه پنجشنبه نیومد میتونی دوباره درخواست حذف تاپیک رو به امیر بدی شاید اینبار قبول کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نه من مطمئنم پنجشنبه میاد(sm70)نقل قول:
بعداز پخش ویدیو فقط با تو اهنگ وارث رو بدون ویدیو پخش خواهند کرد
اینستاگرام شادمهر عزیز منبع خبر
آ بیا وسط (sm137)
بالاخره این همه اعتراض شادمهرو یه تکونی داد و قید ویدیوی وارثو زد و قرار شد بعد از فقط با تو عشقم وارث زودتر و بدون ویدیو بیاد و بعد تجربه کن
الان داشتم کلیپ رویای ما رو میدیدم دلم واسه شادمهرِ 4 سال پیش تنگ شد
خدا میدونه چند تا سینگل ترک داره و تو آرشیوش نگه داشته و بیرون نمیده
سینگل ترک هم دیگه بدون ویدیو نمیده و این زمان انتشارشو میبره بالا
کاش بابا نمیشد(sm74)
ترانه آهنگ تجربه کن از اسمش پیداست که قابلیت تحریرای فوق العاده شادمهر رو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وارث از اول قرار بود ویدیوش ساده باشه و آمادست ولی نمیدونم دلیلش برای پخش نکردنش چیه
وای تجربه کن چه آهنگی بشه..فکر کنم تو مایه های انتخاب باشه و یه آهنگ اسلو و فوق العاده از استاد بشنویم
تجربه کن قطعا خیلی بهتر از این دوتاس عشقی که از دست رفته و الان با یکی دیگستنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه حسرت اینو میخوردم شادمهر همچین ترانه ای نخونده ولی الان خودشم گفته همه تمرکزش رو این اهنگه
ژانرش قطعا دیس لاوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اسلو نیست .... حدسم اینه روی کلمه تجربه کن آهنگ اوج میگیره و ریتم تندی داره
خداکنه تنظیمش با خودش باشه چون اگه ملودی کار یکی دیگه باشه خود به خود روی ملودی هم دست میبره
به گذشتم گاهی که فکر میکنم
به خودم حس خیانت میکنم
بس که میخام هیچی یادم نیاد
به یه ماهی هم حسادت میکنم . . .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن دیشب اینجارو خونده شادمهر(sm2)
چه خبر داغ و چه دمویی آماده کرده گذاشته(sm2)
ولی دمش گرم بالاخره میخواد دست برداره از ساخت ویدئو(sm127)
دقیقا با حرفت موافقم هر وقت خودش تنظیم کنه آهنگ اون احساس خوب شادمهری رو داره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته زیاد دل خوش نباشیند.اینجور ک شادمهر آهنگ میده احتمالا توجه کن میره واسه عید نوروز.
خودش بسازه و تنظیم کنه دو سالی یه آهنگ بدهنقل قول:
کدوم اهنگه؟نقل قول:
من فکر می کنم خود شادمهر هم ناراحته و یک جوریا هم می خواد بگه.
می خواد معذرت خواهی کنه روش نمی شه.
ولی کاش وارث ویدیوش بیاد حیفه
فکر کنم فردا آونگ تاریخ رسمی ویدئو را اعلام کنه
فکر کنم اون یارو گفت اهنگو بده عمو ببینه تاثیر بیشتری داشت(sm2)نقل قول:
جریان دمو چیه بدید منم گوش کنم
بخدا فکر نکنم هیچکس بیشتر من منتظره اهنگ جدید از شادمهر باشه داغونه صداشم خدایی میمیرم براش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]