ایشان پله های موفقیت را یکی پس از دیگری به زیباترین شکل ممکل بالا رفت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشان پله های موفقیت را یکی پس از دیگری به زیباترین شکل ممکل بالا رفت ...
به به آقا میلاد، متخصص صنعت چورن.. (sm51)
وی تا کنون در حدود 600 فیلم هنرمایی کرده است ...
میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد اون دختره تو امانوئل بازى مى کردا امروز فهميدم درگذشته(sm172)
وی برنده ی 9 جایزه از فستیوال های مختلف است ...
نمى دونم همه رو بابک مى بينم.. اين شد دو بار(sm50)
فقط الان دکی نیست من نگرانم...ممکنه بچه ها وسط بحث تشنج کنن(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشان به خاطر تتوهای روی بدنش محبوبیتی زیادی بین منتقدان پیدا کرده است ...
عمرش جاودان باد ...
این بود برنامه ی امشب ستاره پ..ورن از انجمن موزیک باران
تا درودی دیگر بدرود ...
گاهی چه دلچسبه فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت اولشو بلورى 6گيگى پيدا کردم(sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه ارزش 6 گیگ رو نداره (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از یادآوری دوستان بار دیگر دیدم (sm50)
فيلماى اروت ي ک کلاسيک ارزشمنده(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاليه اين فيلم و عاشق سمت چپى هستم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشنهاد میکنم بقیه فیلم های دیوید لینچ رو هم ببینی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد در صد ، دیگه ارزششون 6 گیگ نیست (sm120)نقل قول:
چندتا فیلم بهتون میگم (کلاسیک) که از دیدنشون پشیمون نمیشید ... اگه دیدید که هیچ ولی اگه نه که حتما ببینید
12 Angry Men
Rear Window
Its A Wonderful Life
The Treasure Of The Sierra Madre
Tristana
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
من عاشق سمت راستیم(sm59)
عجیبه که این فیلم جزو imdb top 250 نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوام خودمو بکشم فقط نمی دونم چه راهی دردش کم تره (sm50)
صابرجون پيدا کردى بهم بگو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تفکراته نهیلیسمو بذا کنار...خودش میاد سراغت،درست لحظه ای که انتظارشو نداری(sm50)
یه بسته قرص بگیر قبل از خواب بخور
صب که بلند شی پیشه خدایی
بذارین کنارنقل قول:
نقل قول:
می گن سم راحت ترینه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خدا !؟ (sm50)
اره عالیه
3سم ن، درد داره.. ى چى درد نداشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کفر نگو پسرنقل قول:
نقل قول:
پوچ گرایی بخشِ کوچیکی از زنده گی یِ روز مره شده .
من حوصلم سر رفته .
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن سالته مگه؟
باور نداری امتحان کن (sm2)نقل قول:
نمی دونم .
1372.04.08
بقول شاهين، کي زندگى همش غمه(sm50)
من تو سن شما بودم ی همچین حسای داشتم...ولی خوب میگذره دیگهنقل قول:
چارشم کاره فقط