حمیرا عشق من بود بی انصاف منو یاد عشقم انداختی (sm39)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حمیرا عشق من بود بی انصاف منو یاد عشقم انداختی (sm39)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان اومدم چه خبر شده دارم صفحه هارو میخونم (sm25)
حسین (sm2)
نقشه ها برات دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يا خدا احسان خواهش ميكنم تو لهجه نگير(sm81)(sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77) بچه مگه داستان حسني نگو يه دسته گل رو داري ميخوني كه تو چند دقيقه 30 صفحه خوندي ؟ اين كتاب خط به خطش مفهوميه كتاب الكي دستت نگرفتي كه (sm77)(sm77)
ملكه و زهرمار با اون لهجه ت(sm39)نقل قول:
دستت درد نكنه نويد (sm127)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرق تخيل نويسنده شده بخدا اگه متوجه منظور نويسنده شده باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر قشنگ زبون درمیاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی چقدر زود گذشت(sm50) چند روز دیگه مهر ماه باید بری مدرسه (sm81)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر پدر و مادرش اصلا ارزش داره خودتو ناراحت کنی ؟. نت عقده ای زیاد داره بلانسبت (sm36)نقل قول:
واقعا (sm50) خودم تجربه شو دارم حقیقته ........نقل قول:
آدمای بزرگ حرفاشونم بزرگه (sm127)
من نبودم الان اومدم دیدم (sm120) من خودمم اذیت میشم به قرآن خدا (sm74) اوکی شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق را می بایست آموخت، بارها و بارها آموخت. این عرصه را پایانی نیست (کاترین ان پورتر)
مردم دلهای خود را به ما نمی دهند! ما دلهای کسان را به دست می آوریم.(ولیام باتلر یتیس)
95 که یه چیز دیگه ـس... یکم از 85 بزرگترِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از چی؟ (sm74)
سلام بر اون باسن فراخت که حال نداری حتی پستای تگ شده رو بخونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]