هادی به نظر خودت خوزستان هم بارون میزنه؟!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی به نظر خودت خوزستان هم بارون میزنه؟!(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا انقد گرمه بارونم بیاد بخار میشه هوا دم میکنه بدتر گرم تر میشه اونوقت چیزت 2 آتیشه میشه(sm2) برو فعلا 1000 تومن نذر کن که بارون نیاد تا 20 روز دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی اما کرمانشاه خیلی خنک و سرسبزه درسته؟(sm118)فضای سبز و ...(sm178)نقل قول:
نقل قول:
صاف
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدي؟ الان چطوري؟ مراقب باش خب (sm74)(sm19)
(sm50)(sm172)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گل پسر خوبم تو چطوري؟(sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبينم همزبونم پكر باشه(sm19)
سلام نامرد سلام کردم ج ندادی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق حلال زاده ای همین الان کارت داشتم چه خوب شد که اومدی (sm51) انقدرم سیگار نکش لبات سیاه میشه اونوقت دلم ریش میشه (sm2)
یه سوال فنی دارم راجب زمین و ساخت و ساز میتونی تا بپرسم (sm120)
امروز یه سردردی گرفتم که قرصم بهش کارساز نیست کلا کیج میزنم همین الان کم مونده بود تو پله ها بخورم زمین سرم داره منفجر میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این سردرد خیلی ساله که با من رفیقه ولم هم نمیکنه(sm50)