دو ماه بیکارم دیگه خسته شدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دو ماه بیکارم دیگه خسته شدم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بیکاری ؟ به خاطر پات یا ...؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ...نقل قول:
یا حل نمیشه؟حلش نمیکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار پیدا نمیکنم هر چی میگردمنقل قول:
همیشه همینجوری هست اولش ولی یکم بیشتر باید بگردی.. بعد که درست میشه رو غلتک میفتهنقل قول:
(sm118) ای جانم کنسرت الی
فعلا که باید نگران باشم حل نمیشهنقل قول:
حل که بشه نگرانی نداره(sm120) جویا باشنقل قول:
به همین توافق اخیر قسم قبل از انتشار موزیک ویدیوی inna به خودم گفتم ای کاش واسه این آهنگش یه کلیپ بسازه ! دوساعت نکشید دیدم منتشر شده (sm2) کاش یه چیز بهتر آرزو میکردم (sm2)
رفتن پیج هومن خلعتبری تو اینستا کل کل می کنن عجب ...یی ان (sm120)
نکند اسم تو را با دهنش بخش کند...
تلخم و حل شده کابوس وجودم در سم
غیر تو از همه ی آدم ها می ترسم...
(sm50)
کاشکی آخر این سوز بهاری باشد
کاشکی در بغلت راه فراری باشد
کاشکی از همه مخفی بشود این شادی
کاشکی وصل شود عشق تو به آزادی
کاشکی بد نشود آخر این قصه ی بد
کاشکی باز بخوابیم ولی تا به ابد...
تو باشی پریشانم پیش تو
تو نفی حجابی عریانم پیش تو...
تو شور شعور غرور حضور عمیق باوری
تو به شکلی عجیب و غریبانه در مسلخ من یاوری
تو به اندازه ی بودن منی
تو حس ناب شعر خواندنی
تو توانایی ساده بودنی
تو دلیل محکم خوب مردنی...
کجاست ای یار آغوش تو
کجاست ای یار آغوش تو...
(sm50)
با يه مشت شعر و ترانه
با تو که نميشه جنگيد...
اقا واسه کمر درد چی خوبه
اخ کمرم(sm2)
من خوب می شوم...
.
.
.
سرطان بگیر و بمیر آئورلیانو بوئندیا...
(sm50)
هر روز عمرم از دیروز بدتر ... (sm74)
کاش امشب آهنگ می او مد(sm54)
حجمش چقدره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثه اینکه 3 گیگ اونوراست
چه خبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم نمیدونم.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شامپو ویتامینه ی خوب معرفی کنید لدفن ! خارجی باشه بی زحمت (sm59) مخصوص موهای خیلی بلند آخه موهای من خیلی بلنده (sm50)(sm2)
اهنگ پاشایی امشب میاد ؟
از تولیدات داخلی حمایت کن از شامپو هویج پرژک استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولیدات داخلی استفاده میکنم مو هام مثل سیم ظرف شویی سفت میشهنقل قول:
دیوث دوای کمر درد رو که معرفی نکردی ولی من یه چیزه خوب برات تجویز میکنم بهتر از شامپو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
گ
ل
ن
ا
ر
(sm2)(sm2)(sm2)
به دستور اشترم کبیر استفاده از هرگونه الفاظ رکیک به شدت ممنوع است و با مجرمین به شدت برخورد میشود (sm102)
خبر تولد نوزادی با دوسر در بنگلادش هزاران نفر از مردم را به مقابل بیمارستان کشاند.
پدر این نوزاد دختر میگوید بعد از دیدن فرزندش به شدت جا خورده اما خدا را شکر میکند که
مادر و کودک سالم هستند: "او دو سر کامل دارد، با دو دهان شیر میخورد و با دو بینی نفس میکشد.
" تولد نوزاد با دو سر پدیدهای نادر است و در هر صد هزار تولد یک بار اتفاق میافتد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر های مجمع تو این موارد بیشتر می دونن یه کمکی به ما کنید یه شامپو خوب برای موهای چرب و بی حالت من معرفی کنید (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
100 هزار تومن
کل هیکل من 100 هزار تومن نمی ارزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامپو Alpecin موی چرب 23 تومننقل قول:
آها این معقول تره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامپو خاویار والنسی 16 تومن یا اویدرم 12 تومننقل قول:
دیوث شامپو یا صابون بزنی هیچ فرقی نداره بیخودی هزینه نکن(sm2)
من خودم nivea pure impact میزنم راضیم.