هادی بدجور سردرد دارم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس تا جایی که بلد باشم کمکت میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی بدجور سردرد دارم شرمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپرس تا جایی که بلد باشم کمکت میکنم
ن بابا اینجام گرد و خاکه از کشور عراق میاد کلا ضد حاله هر شهری قشنگیای خودشو داره بدبختیای خودشو هم داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا ابری و رعد و برگ الانه که بارون بیاد(sm50)
ولی دو سه روز پیش اولین بارون که اومد زمین نفس گرفت واقعا خیلی حال داد یه ساعت رفتم زیرش (sm128)
خدا بد نده رفیق (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خانم خوبم ولی درد عاشقی را نمی تونم تحمل کنم میخوام خودمو بکشم جدی میگم بخدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ن دیگه حالت خرابه دلم نمیاد بپرسم بعدا میپرسم (sm93)برو استراحت کن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
بپرس من دیگه عادت کردم به سردردهامنقل قول:
هرکجا که هستن خوش باشن... جاشون خالیِنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستی ازم بپرس یه خورده اطلاعات دارمنقل قول:
آره نوید راست میگه هرجا باشن سلامت و تندرست و خوشبخت و موفق باشند این آرزوی من هست برای شما دوستان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]