(sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm176)
صابر
نامررررررررد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بخدا بحث نامردي نبود (sm2)
توضيح كه دادم تنها نبودم فاميل همسر باهام بودن(sm59)
حالا يادت اومد يا نه ؟(sm59)
نه یادم نمیاد حالا اگه خرید میکردی شاید یادم میومد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل شوهرتو نمیخوردم که یه ندا میدادی جلوشون سوتی نمیدادم
ولی یه چی به پیمان میخوام بگم ، پیمان دلت بسوزه من دخی مینا خانوم رو دیدم فقط یادم نمیاد کدوم بوده ، ولی به هر حال دلت بسوزه(sm2)
حالا برگشتین یا هنوز همین دور و اطراف هستین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ديروز برگشتيم (sm59)
تازه باز كرده بودي مغازه رو (sm120)
نامردو ببینا ، اصن یادم نمیاد ...نقل قول:
عاخه دیرو سر ظهری یه ماجرایی پیش اومد که تمام فکر و ذکرم رفته اون سمتی اصن حواس نمونده برام .
این دوس دختر سابقمون دیرو بعد از یه سال که ندیده بودمش اس داد کجایی بیا که تو مغازتم ، و الباقی ماجرا که فکرمون دیرو کلا درگیرش بود دیگه حواس نموند برام ...
آقا میشه برید تو پیام خصوصی؟نقل قول:
به اندازه کافی خاطره مرده دارم با این صحبت فقط نمک پاشیده میشه روشون ....(sm81)
خواهش می کنم.......(sm74)
(sm10)