به چشمبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به چشمبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چي گفتيم كه نمك پاشيده شد رو زخم شما ؟ (sm77)
حتما یاد خاطرات شمالش افتاده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگرنه منم متوجه نشدم چطور خاطره ساز شدیم
خاطرات شمال محاله یادش بره ...
اون همه شور و حال محاله یادش بره ...
شما چیزی نگفتید!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خاطره ها هستن(sm88) که آتیش میزنند، آدم را.......
نقل قول:
الهي (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ديگه فلفل گرفتي تو دستتا (sm2)
نقل قول:
بیخیال دوستاننقل قول:
صابر شادش کن....
امسال از هر طرف نگاه می کنم غصه می خورم... یه اینجا برام خوب مونده بوذ که اینم داره می ره برام به همنجا ها...
کاش تموم میشد این 14 روز می رفتیم زسراغ درس و کار . . . باشد که فراموش بشه برام......( من فراموش کرده بودم همه روزای خوبو اومدی آفتابی کردی تن سرد غروبو... )
سلام مهربونا (sm127)(sm127)
یه سلام عرض کنیم به همه بچه های شمال ،جنوب ، شرق وغرب و جهتهای فرعی ، خاطرات شمال ، کاسبهای بندر انزلی ، دل شکسته ها ، شمال رفته ها ، تو خونه مونده ها و......
عید همگی مبارک
hiنقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)