اون "همیشه مستی" که من گفتم شوخی بود! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردت به جون دشمنات (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون "همیشه مستی" که من گفتم شوخی بود! (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردت به جون دشمنات (sm10)
خب میگی پول نداره ... سندشم گرو بانکه در نتیجه نمیتونه باز وام بگیره .... متراژ زمین هم مناسب مشارکت در ساخت که سازنده ای که پول داره بیاد زمینو بسازه و درصدی بردارن نیست .... هزینه ی ساخت هر خونه با بدترین مصالح درمیاد متری 600-700 هزار تومان.... به نظرم بهتره اصلا شروع نکنه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون وامشو میتونه پرداخت کنه سندشو آزاد کنه ...... منم بش میگم فایده ای نداره بفروش بره ولی اون خونه به جونش بسته من نمیدونم چه جریانی داره میگه دوسش دارم حتما باید درستش کنم از هر راهی که شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بود که به شما گفتم شاید یه پیشنهاد خوب دادین
دید چطور میخواد بسازه؟چندطبقه؟ اسکلت فلزی؟بتونی؟ یا همال دیواری؟ ساده، معمولی،عیانی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وام مسکن اول باید حداقل پی ساختمان کرده کرده باشی تا کارشناس بیاد واسه دادن وام که اونم بستگی به سند ملک داره
باید
منم ميگرن دارم ميدونم چه كوفتيه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ببخشيد آخه تند تايپ ميكردم يه غلط املايي داشتم كه اونو تصحيح كردم بعد اومدم دوباره خوندم ديدم يه جمله رو دوبار تكرار كردم (sm120)
متراژ کل زمین چقدره ؟ تو کدوم شهره؟ منطقش چجوریه مرفه نشین متوسط نشین یا فقیر نشین؟نقل قول:
مینا چندتا دکتر رفتی؟ سردرد هم داری؟در چه حد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگرن من از نوع شدیده
يه دكتر رفتم كه نوار مغز و ام آر آي از سرم برداشتن كه مشكلي نداشت فقط هم بهم گفت ژلوفن بخور الان ظاهرا دواي بخصوص داره من جديدا ديگه دكتر نرفتم ولي اولش كه شروع ميشه اگه ساكتش نكنم ديگه به حال مرگ ميوفتم تا ميتوني آب بخورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا عیانی که نه همون معمولی فک کنم .....بعدشم خونه خودش 2 طبقه بوده همون 2 طبقه میخواد بسازه با یه سری تغییرات جدیدنقل قول:
یافت نشد (sm172)نقل قول: