من دیروز گفتم 3 گیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیروز گفتم 3 گیگه
- (sm2)
ایزو رو دانلود کنی باهاش اپگریدکنی سگ شرف داره.
تازه هرجا خواستی میری نصبش میکنی
(sm98)
تو که دوباره خوشگل شدی(sm2)
(sm59)
شیمبلی اگر صدای منو میشنوی یه جیغ صورتی بکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بد بارون میزنه ..
لینک وین 10 تو سافت 98 نسخه پرو 2.8 گیگ تو پی سی دانلود همین نسخه 3055 مگا بایت (sm74)
الی تو بگو چرا اینجوریه از کجا بگیرم بهتره (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از پی سی بگیر همین نسخه جدید نوامبر
(sm19)(sm15)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دل و دین من جان شیرین من ... (sm50)
پدیده ال ننه همچنان قربانی می گیرد
خدایم صدایت میزنم بشنو صدایم
اعع مَش حسین آقا ممه تیر بن شده که(sm2) مشاول ِ ما رو باش (sm2) این جور پیش بره علاوه بر بانوان آقایون همه جرات نمیکنن مشاوله بگیرن (sm2)مردک 100 سالشه خجالت نمیکشه دودول بازی میکنه(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حمله تروریستی کشته نشم صلوات (sm120)
موزیک ویدئو جدید ابی به زودی ...
تو که خودت داعشی هستینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه بیعت شکستی
البته شرت خانمت به کنار که مساوی تر از منی انگار پیش چشمان بسته قانون (sm176)
داعش یک جریان اجتماعی است که سالها تحقیر شده، و تبدیل به بمب خطرناکی شده و در حومه های کشورهای صنعتی رشد کرده است. در تمام این سالها هم چپ ها و سبزهای اروپایی برای به دست آوردن همان سه درصد رای آنها دائم به آنها سرویس دادند و فضای امن برای آنان فراهم کردند. واقعا چه دلیلی وجود دارد که در پانزده سال گذشته بچه های زیر بیست سالی که در فرانسه به دنیا آمدند و عربی هم بلد نیستند، هم حجاب بگذارند و هم آماده رفتن به عراق و سوریه و پیوستن به داعش باشند.
نه، مهم ترین موضوع این است که منافع نئوکان ها و جمهوریخواهان آمریکایی در بقای داعش است، منافع اسرائیل در بقای داعش است، منافع فرانسه در بقای داعش است، و منافع سعودی و قطر و کویت و امارات در بقای داعش است. منافع تندروهای جبهه پایداری ایران هم در بقای داعش است. به همه اینها بیافزایید جریان توزیع اطلاعات پردازش نشده را در رسانه های اجتماعی که مثل آب خوردن توسط داعش مورد استفاده قرار می گیرد.
با کی بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اگه میخوای ناموسی کنی قضیه رو بگو باهات شوخی نکنم
به درک که اخمام ازم باز نمیشه
به درک که پولام پس انداز نمیشه
به درک که فردا مال ما نمیشه
به درک که درای بسته باز نمیشه
همه چی بدرک(sm50)
چ.ونکه.از کوچیک تا.بزرگ.باسه این خاک خون میدن.کسی تخ نداره چپ نگا کنه
ربطی به نظام. حکونت اینا هم نداره.
به حرف ره حال پی میبریم.که میگه.8سال جنگ.نعمتی بود.
اگه نبود.دوباره.مردم.میریخن.و نظام رو میزدن زمین.ولی جنگ.ههم رو متحد کرد.
مشت میکوبم بر در پنجه میسایم بر پنجره ها
من دچار خفگان خفگان
من به تنگ آمده ام از همه چیز
بگذارید هواری بزنم ... (sm181)
(sm50)
(sm120)یا لغو میشه یا میشه منطقه جنگی با توجه به اینکه داعش گفته رم لندن واشنگتن بعدیشن
ﺳﻪشنبه 1394/08/26 ساعت: 23:15
دوستانه : انگليس - فرانسه
زنده از شبکه ورزش
دلم میخاد زار بزنم.سرمو به دیوار بزنم(sm50)
(sm2)میگم خدا چرا داره هی حجم کم میشه دیوث خودش داره خودشو اپ میکنه
(sm98)
مِی خور! که هر که آخر کار جهان بدید
ز غم سبک برآمد و رَطل گران گرفت ... (sm181)
(sm132) به این سیستم میبالم
مگه سیستم رو no update نکردی که میگی خودکار میگیره
درایور این ویندوزو برای لپ تاپ کجا پیدا کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت شرکت سازنده یا سایتای ایرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولا گرافیک به مشکل میخوره تازه اونم خودش بهت اپدیت میده برای من که اومد نصب کردم یه مدت کار کنی خودش اپدیتا رو میاره
اخه من هفت هم نصب کردم مشکل داشت
فقط با هشت سازگاره