من معشوقه ای جز خدا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من معشوقه ای جز خدا ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باوووو من نگا نمیکنم 90 .....یه زمانی هر جا بودم خودمُ میرسوندم بهش(sm120)نقل قول:
کالبد گرم...
از کرار پرسیدن به کدوم بازیکن علاقه داری ؟گفت علی کریمی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا یه 90 رو امسال دیدم اونم 90 دربی (sm120)
شما لطف داری (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شاهکار جدید رکورد میشه
کرسی شر شده 90(sm120)نقل قول:
(sm171)
تو 90 رسما گفتن کرانچار دائم الخمره (sm120)
خواهش میشه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی البوم اماده نی
گفتم که (sm70)نقل قول:
هومن افاضلی و اکبر محمدی که دائم الخمر نیستن خوبن(sm120)نقل قول:
آخرش هم معینی ای چیزی میشه سرمربی تیم امید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه سرتمرین و تو رختکن استفاده میکرده حق داره ولی اینکه تو زندگی شخصیش استفاده میکرده دیگه به ما مربوط نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میگی به صورت سینگل پخش کنم ؟ (sm2)نقل قول:
باو میگم اون زمان تو پرسپولیس تو قراردادش ذکر شده بود هر هفته براش تامین کنن(sm120)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو ایرادی نداشته (sm120)نقل قول:
ولی الان میگن تو رختکن مست پا میشده میومده
تو رختکن مصرف میکرده خو این دیگه فیفا هم قبول نمیکنه (sm120)
(sm27)
اوه (sm2)نقل قول:
گر صورت بی صورت معشوق ببینید "هم خواجه و هم خانه و هم کعبه شمایید"
گر صورتِ بی صورت معشوق ببینید "هم حاجی و هم کعبه و هم خانه شمایید"
این شعری که محسن گذاشت یه جور دیگشم تو نت بود (sm55)
Glory Glory Man United
فوق حرفه ای (sm59)
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
(sm27)
(sm176)صبح بخیر(sm176)
(sm182)
(sm50)
لاکپشت های نینجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صب بخیـــــــر (sm42)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو راست ميگه با اينا ميشه رقصيد فقط (sm2)
(sm50)
شال آن شال سرخ ِ تو
موج موج ِ موي ِ تو
(sm50)
(sm2)کویتی پور : به خودم در موسیقی صفر میدهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)
حالت چطوره؟(sm92)
آفرين به آخرين
شاهكار روي تو
(sm54)
واااي كه اين واژه ها
لال اند در گوش ِ تو