تو به هر راهی بری من ادامه میدمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو به هر راهی بری من ادامه میدمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان حداد تواناییش بالاس درسته خیلی مسیر و اشتباه رفت ولی هر وقت بخواد تنظیمی میزنه که هیچکدوم از اینا به گرد پاش نمیرسننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهبرم یکی عین زمانی
گفتم که تعداد کار مهم نیست اینایی که اسمشون بردی شهاب اکبری ده ساله دیگه تنظیم خوب نمیزنه جهانی و برادران که فاجعه
نامداری کارش درسته
سیروانم که سطحش بالاس ولی اگه حمله نکنید بیشتر پرودیوسر خوبیه تا تنظیم کننده
فقط شهاب اکبری (sm19)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضجه باز اصلی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو به روى من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت، یه تیکه شو گم کردم(sm88)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قرایی منش ارزش داره بگیرم؟ اگه اره دوتا نمونه بگو(sm2)
نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیش همه
پیش همه
کیه ندونه ما دوتا حواسمون پیش همه
پیش همه
بذار بفهمن با منی(sm74)
نه نگیر خودمم نگرفتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستت درد نکنه روشنم کردی(sm2)نقل قول: