داريوش خبري نيست ازش ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داريوش خبري نيست ازش ؟
آره
ديشب گذاشتم مصاحبه شو (sm169)
احمدي نژاد قبلا علنا اعلام كرده بود س پاه داره دزدي ميكنه و چپاول ميكنه
خوبـــــــــم (sm118) تو خوبی؟ (sm142)(sm59)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پشیزی نگرفتی دل مارو (sm50)
(sm165)
مرسیـــــــ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)من که عالییییییییییم(sm173)
آفرین بر تو (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه تصمیم مهم گرفتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Anoice - Ripple
(sm115)
با یه سایتی وارد کار شدیم زنگ زده میگه بیا برو کنفرانس بابک جهانبخش (sm70)
گشادتر از این حرفاییم (sm120)
چه تصمیم مهمی؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)دیگه Black Metal گوش ندم(sm173)
(sm120) موافقم...نقل قول:
(sm2)اینکه چیزی نیس.بعدا باید از اینا هی تعریف بکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm2)من اصلا نمیدونم جهانبخش کیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ناچارا باید برم اینارو گوش کنم منبعد (sm142)
یه مطلب بریم در مورد سنتوری 2 (sm120) به زودی رقابت سجاد و بهمن بابازاده جالب میشه (sm70)
نرینی
همه میرینن
بخودت نرینی
هر کسی حداقل یکبار رو به خودش ریده
نیلوفر لاری پور: «گندم و سیب و دروغ» مجموعه ی است با ترانه های قابل دفاع
- «گندم و سیب و دروغ» یعنی ترانه های زنانه مانده در پستو فرصت دیده شدن پیدا کنند(sm2)رسول کجاس
ویکتور والدس بهترین دروازه بان تاریخ لالیگا (sm2)
الی آلبوم خوب تو سبک آلبوم جدید Pendragon چی هست ؟
خیلی خوشم اومد
موزیک برد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاننقل قول:
پول نمیدن خودت رو الاف نکننقل قول:
تاحالا مقاله دادی به سایت؟
راجع به پولش هم صحبت کردیمنقل قول:
من قبلا یکی دو بار رفاقتی دادم زدن
ولی الان رسمی میخوایم کار کنیم
از هیچی بهتره
میثم مجیدی میخواد بیاد پرسپولیس (sm2)
یادش بخیر یه بار بهش لایی انداختم 20 روز تو شهرک پیداش نبود (sm120)
با این وضعیت اگه اکبر و سعید هم با پرسپولیس داخلی بستن تعجب نکنید (sm70)
اونا سبکشون پراگ متاله
کم پیش میاد البوم این سبک اینقد ملودیک باشه گوش خراش نشه بهتره سراغش نری
بعدشم اینا داخل اهنگاشون سبک پراگ راک هم تریکب میکنن از دوزش کم میشه
رفیق من 7 ماه اونجاس(sm70)نقل قول:
شایان رسول زاده
فکرکنم باهاش کار کرده باشی
میشناسمنقل قول:
من چیزی گیرم نیاد ادامه نمیدم (sm120)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه آلبوم خوبی اومد بگو من زیاد پیگیر نبودم
(sm2)
میثم بچه محله مونه (sm120)
قراردادش 4 سال پیش با الومینیوم اراک 180 میلیون بود من اون موقع به عشق تیم مجانی بازی میکردم .(sm50)البته اگه پولم میخواستم پرتم میکردن بیرون (sm2)
سایت تازه کارنقل قول:
حالا حالا ها پول نمیده
البته از هیچی بهتر(sm70)
حداقل 4تا کنسرت مفتی میری(sm70)
درباره محسن زیاد بنویس(sm120)
میشه یه کم در مورد این واژه برای دوستان حرف بزنی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون کنسرتاش خوبه (sm59)نقل قول: