هرکدوم از ما یه جور، نگران بعدشه(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
هرکدوم از ما یه جور، نگران بعدشه(sm88)
اونیکه عاشقم کرد باید ادامه میداد(sm228)
نه بابا تبدیل چیه!! خودم اینا رو که میدونم، یه چیز ابتداییه!(sm170) از جایی پیدا کردم خواستم بدونم فرقی داره یا نه الکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید واسه این فکر کردم خودت تبدیل کردی (sm14) ..چون آخه نسخه wav و flac از این آلبوم هیچ جا و به هیچ طریقی منتشر نشده و فعلا گیر نمیاد و به احتمال 90 درصد فیک باشه .. تست میکنم اما فکر نکنم اصلی باشه .. (sm120) ..ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن من میگم جمع شیم بریم شادمهرو از چنگال گلیم باف ، زمانی، پویان و هاشمی نجات بدیم و اونو از حصر خارج کنیم(sm122)(sm2) چون دست و پاشو بستن یه اسلحه ام گذاشتن رو شقیقه اش میگن اینو بخون اونو بخون حرف اضافی هم نزن(sm105) (sm2)
آره ناصر خان منم شک دارم(sm51) دستت درد نکنه بتست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش فرصت زیاد دادم...با من وقتش تلف میشد(sm74)
آره موافقم منم باهات تازه اینو نمیدونی که پست آخری که شادمهر گذاشت بعد آلبوم تصویر بعد از گرو گرفتن میا و ملینا مجبور شد اون تعریف و تمجیدها رو از تیمش بکنه تا زن و بچه شو نجات بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میام .. (sm229)(sm11) .. شادی رو آزاد کنید (sm81) ...نقل قول:
شما احیانا از فامیل های فرشباف نیستی؟ عه ! نکنه خودتی فرشباف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]