(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژاوی اتفاقی را که بین او و نیمار در جشن قهرمانی سه گانه بارسا رخ داد ، توضیح داد.
او گفت :
"آن ها سعی می کردند کفش من را دربیاورند و درحالیکه روی لبه اتوبوس بودم ، من را هُل می دادند.
به آن ها گفتم که دست از شیطانی بردارند و به هواداران توجه کنند زیرا این جشن برای آن هاست.
این خوب است که سه یا چهار پیک بخورید ولی این مراسم برای هواداران است.شما نمی توانید فقط به فکر خودتان باشید و در دنیای خود سپری کنید."
نظرسنجی اسپورت برای رئیس آینده بارسا :
لاپورتا 41%
بارتومئو 32%
خوردی ماجو 21%
تونی فریسکا 3 %
بینیدیتو 2%
خوردی فاری 1%
پایین عکس مثه گزارش هواشناسی میمونه (sm120) لامصب دنی همش تو فاز سانتر بوده (sm2) اصن تو زمین خودمون نبوده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدال میتونه بدرخشه بارسا ... دفاع خوبی به نظر میاد (sm120)
والا احمد آل نعمه هم میتونه با این سیستم بارسا بدرخشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط خدا کنه مثه دنی سانتری نباشه (sm2)
(sm2)
(sm50)