اینترنتِ شخمی هم همش قطع میشه (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینترنتِ شخمی هم همش قطع میشه (sm3)
هنوز یه بهونه دارم واسه ادامه...سلطان غم(sm127)
کلا نباید به این جدولا نگاهی داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص برنج ...
- (sm2)
شاید...اما کلا کیفیت بازم دیگه..فقط حیف زیرنویس ندارن این فیلما(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم ایروتیک زیرنویس خاصی نمیخواد ، بیشتر دیالوگ هاش رو میشه متوجه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره ولی بعضی فیلم ها مث استاااااااااااددد تینتو براس عزیز رو باید با زیرنویس دید که خوشبختانه موجوده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ندیدی ببین
Stay_as_You_Are_1978
Turkish Delight (1973)
Diet of s e x 2014
L iniziazione - Serena Grandi 1986
A_nos_amours_1983
- (sm27)
اقا کسی این مانیتورو نداره؟ والا اینقدر تنوع زیاده گیج شدمم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علاقه ی زیادی به دیدن این مدل فیلما ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جدیدا علاقه مند شدم..نکات روانشناسانه خاصی داره(sm98)نقل قول:
از این زاویه هم میشه بهش نگاه کرد ولی یه مقدار سخت و پیچیده استنقل قول:
جدیدا همه زود می خوابن
سهند دیوونه ای سهند و هادی علیزضا هستم الان صدرصد زیر آبن.
امیر هم که کلا اعصاب نداره (sm2)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
چون که یا سیگار میکشی یا نیشت بازه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه بعد از خدمتت چیه؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
.(sm50)
..(sm50)
...(sm50)
اگه پارتی پیدا کردم میرم سر کار وگرنه که سرِ کارم(sm2) شاید هم ادامه تحصیل دادم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس چپت پره
(sm178)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان دمت گرم برایِ برنامه یِ تماشایِ محسن نامجو .
این لینک رو از یوتیوب لیچ کردی توی آپلود بوی !؟
اگه اکانت داری توی آپلود بوی که هیچ اگه با اکانت لیچ نه کردی این لینک رو جای گزین کن توی پستت که فایل پاک نشه .
در ساکت چشمانت،فریاد شکستن ها (sm50)
خواهش مى کنم،ديشب تو يوتيوپ بى بى سى ديدم دانلود کردم و از سيستمم آپ کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکانت اپلودباز دازم البته خيلى وقته شارژ نکردمش، شارژ نکنى پاک مى کنن؟
(sm226)
نقل قول:
نه خوبه . همین که اکانت داشته باشی دیگه پاک نمی کنه .
آره من خودم عاشق برنامه یِ تماشام !
سه یا چهار هفته فرصت نه کردم به بینمش که یهو خدا باهاش مصاحبه کرد و تو زدی ! (sm50)
از سیستم شخصی آپلود کردن مکافات داره .
من خودم تازه لیچ کردن رو یاد گرفتم .
فرصت کردم یه عکس راهنما برات میذارم تا راحت از یوتیوب لیچ کنی .
برنامه تماشا خيلى خوبه،نمى دونستم با نامجو جان مصاحبه داره،سوپرايز شدم!!! حيف نمى شه ب کتابش دسترسى داشته باشيم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره حالا من ناشى هستم نمى تونم مستقيم ليچ کنم اول دانلود بعد آپلود!!!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا آدرسِ یه سایتِ تر و تمیز هیپ هاپ که کارای تمام لیبل ها و آرتیست های مستقل و صیاصی و غیر صیاصی رو مرتب بذاره لطف می کنی !؟ (sm10)
نقل قول:
آره حالا یادت می دم .
حیف نمیشه به کتاب دست رسی داشته باشیم دیوث !؟ (sm59)
من یه ماه پیش کتاب رو خریدم و خوندم و الانم داره توی طاق چه خاک می خوره .
اسکنش هم کردم .
بذار به بینم امیر پی دی افش کرده یا همون لینک اسکن ها رو برات می فرستم .
کتابش فوقِ شاه کاره . (sm50)
او ماى گاد،اره يادم نبود سى دى شو تو اپ کردى!!(sm25) بهم بگو مگه نشر ناکجا نماينده داره تو ايران؟ منم مى خوام بخرم راهنمايي کن... (sm134)نقل قول:
والا یه آقایی تهران بود که کتاب ها رو از فرانسه اورده بود یا خودش تهران چاپ کرده بود نمی دونم خلاصه توی فیس پوک به نشر نا کجا پیام دادم اونم شماره موبایلش رو فرستاد .
الان باید برم شماره رو از توی فیس پوک پیدا کنم .
بعد تو زنگ بزن . ولی بعید می دونم داشته باشه .
اگه نه داشت بگو تا لینک کتاب رو برات بفرستم .
دستت طلا(sm176) شمارشو بده شانسمو امتحان کنم، اگه نشد مجبورم پى دى افى بخونم(sm50)نقل قول: