(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آه چه بد زخمیه که فردا کیست هم آغوش تو(sm50)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm174)
خواهمت دید روزگاری(sm27)
آرزوهای من فقط آرزوهای من نیستن(sm172)
مسلمان: صادقیان نظرش را گفته، از اول هم استقلالی بودم(sm2)
پیام منتشر شده صادقیان در اینستاگرام به شرح زیر می باشد:
" بچه ها پرسپولیس بازی کردن لیاقت میخواد که هرکسی نداره، حرمت داره این لباس که بازم لیاقتشو نداره. شاید بگین تو خودت بدتری!! ولی اینو یادتون باشه درسته به هیچ وجه پیام پارسال نشدم ولی هیچوقت به استقلال فکرم نکردم بمونه یک روزی برم اونجا بازی کنم. آره فوتبال حرفه ای شده ولی اینجا ایرانه و باید حرمت لباس پرسپولیس رو داشته باشین همین. اینارو گفتم واسه اون آقاهه که شماها گندش کردین یه مخاطب خاص که اصلا دوست ندارم دیگه اسمشم به زبانم بیارم."
ریدم به این فوتبال که گندش اینه(sm2)
یحیی مخالفت کرد (sm120)
این چی میگه دیگه(sm98)
سجاد میخوام بدونم تو رفتی فنلاند چیکا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اینو بر البوم ایرانی مهمش کن
خدارو شکر یه جمله یاد گرفتید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو امیر چیزی نگفت گفت درسته همون اول (sm173)
اشترم ویدیو اومد
من یاد نگرفتم این سخن خودم استنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاخره چیزی نگفت یا گفت همون درسته
اخه اسکی باز زیاده اینجا..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اول زدم پست رو گفتم خوبه اینجوری گفت اره
پستو گفته جاشو نگفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
عجب ویدیویی عجب اهنگی خوشمان امد
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ كي؟نقل قول:
اومد بش میگمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به دخي خوشگله خوبي عزيزم؟ (sm19)
خودش میبینهنقل قول:
خوبم ممنون مینا جون لطف داری(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد با ماره ور میره (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm134)
چندتای اولی بود نبود اینجا بقیه مال بارانه ، الان بر میدارم..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm15)نقل قول:
(sm2)یه خبر از 771 بگیر چیکا کرد
(sm2)ورژن جدید 777 هم اومده میخوای اونم امتحان کنیم
لینکارو برداشتم ۲ سه تابود نوید نقل گرفته از دوتاش نمیتونم کاری کنم
حسن کوشی (sm74)
مشغول(sm187)نقل قول:
حاتمی هم میپره (sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر به نوید بگم بردارش یا بر میداریش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
prendragon (sm88)
تتلو - با تو
سینجول - بی تونقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]