اصلا شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا شک نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پخش میشه ایشالا کار خوبی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کردم همه کاراشو و به همین خاطر میگم هیچی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دو تا تنظیم تاپ بگو ازش
رزومش پر کارای معمولی و متوسط
بازم میگم هاشمی هم هیچی نیست مثل زمانی
قطعه ی عاشقترین نیما مسیحا یکی از ناب ترین موزیک هایی هست که شنیدم (sm127)
نیما مسیحا عاشقتریننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش کلا با افکاریه چه شود این البومنقل قول:
البوم طرفدار و و نقدیر هم که اومدن یه دقیقا همین دوستان همین حرفارو میزدن و از اشعار برزوویی ایراد میگرفتن
من فکر کنم عید پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کیفیت اصلی ایتونز نیومده
حسین جان یه سر بیا تاپیک now playingنقل قول: