نمیدونم این فایر چه مرگشه هی رنگ نوارش میپره کروم طوریش نمیشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم این فایر چه مرگشه هی رنگ نوارش میپره کروم طوریش نمیشه (sm120)
فیلمش هم ساختن ! ولی مطمئنا به پای رمانش نمیرسه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا بیشتر کارای معتمدی عامه پسندننقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای خالی شهاب اکبری و بهروز پایگان و امیر ارجینی شدیدا توی آلبوم خالیست ...
پسره نارنجیه رو(sm74)(sm50)
من اگه خدا بودم (sm50)
(sm50)
سجاد خوشگله به بهادر بگو این کاور که پیج قهوه قجری زده بزنه خیلی مناسب تره
داره کار میشه . ولکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اونی که شر شد نبوده (sm120)خب بیتر
نه اون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال غیر این معروفا که همه دیدن چی پیشنهاد میکنین ؟ (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندیدم بخاطر امتیازش میگم
الی این سریال blindspot هم خوبه بگیر نگاه کن
امشب خوده ایزو رو دانلود میکنم و خلاص
واسه اکتیو هم خیالم راحته چون با اکانت لایوم سینکه
هر روز پاییزه ...
مرسی بخونم راجع بهش ببینم چیه .نقل قول:
اون لست کینگدوم رو دیدم 4 قسمتشو ، مرتبطه با وایکینگ ها و ساختش هم شبیه گیم آف ترونزه . دیدم داره تصور گیم رو هم خراب میکنه بیخیالش شدم
من که نگاه کردم بت گفتم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاکش کردم فعلا حوصله اینجور ژانرا ندارم
2 قسمت اومده من دیدم ..نقل قول:
یاد کلبه وحشت میندازه آدمو لعنتی .. (sm50)
سجاد احتمال نداره شهاب اکبری دقایق آخر یه تنظیم تو آلبوم داشته باشه ؟
اینم فک کنم خوب باشه
غریبی حصر (sm25)
نه شهاب اکبری نیست . پرونده البوم تقریبن بسته شدستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاک مای هارت (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باز خوبه فرشاد هست
تراک عادل (sm88)
والا بخواد خراب کنه وایکینگز رو خراب میکنه نه گیم اف / گیم اف سراسر فانتزی چیزای عجیب غریب داره ربطی نداره به ایننقل قول:
من به این خاطر اتفاقا میخوام ببینم اون طرف وایکینگز چی میشه تنها پادشاهی که از بریتانیا جلوی اینا وا میسته
من واقعا نمیدونم چرا بعضیا به یه سری موتور گازی علاقه وافری دارن(sm2)
الی دیوث نمودی مارو با اون ویندوز ..
مردک خراب دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط ASSASSIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تراویس فیمل بازیگر محبوب من (sm19)خارجیا چی میسازن واسه تاریخشون ما مختار و حجر بن عدی میسازیم عربو میکشیم بالا (sm81)نقل قول:
من شب گذاشتم تا 8 صب طول کشید تا آپدیت بشه ..
اها میگم یکی بود خودمم میخوام استارت بزنم narcos حتمن ببین اینونقل قول:
آقای محترم اولا خراب خودتی.هرزه(sm2)نقل قول:
دوما من رو با کسه دیگه ای اشتباه گرفتید فکر کنم.من شما رو نمیشناسم(sm2)(sm2)
آره خب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASSASSIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه کردی خب.نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب 3.75 میگیرم ولی باز یه چیزی دستم میمونه
باو چی میگی ..نقل قول:
تو 4 گیگ دان کنی ..
3 ساعت بگیری نصب کنی ..
3 سا عت بریزی تو فلش واسه بوت ..
3 ساعت بشینی درایور نصب کنی ..
مگه خری !?؟!
ولی وقتی بزنی آپگرید هیچی از اطلاعاتت از بین نمیره تموم درایورات هم نصب میمونن و کار میکنن ..
دیگه هیچ کس خطره کبیر رو دیگر نخواهد دیدنقل قول:
خطر دیوث دیشب دیدم با یوزر سینجول وارد شدیا لاشی سگ ..