آهنگ جدید و زیبای مهدی ملکی به نام خداحافظ مرتضی ..
ديگه حالا همه ميخوان راجع بهش بخونن شورشو در آوردن (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید و زیبای مهدی ملکی به نام خداحافظ مرتضی ..
ديگه حالا همه ميخوان راجع بهش بخونن شورشو در آوردن (sm25)
امیر زدی لینکو بذار اینجا
(sm172)
دوستان چرا محسن از استدیوش نمیاد بیرون و قدری با هواداراش باشه بد میگم صاحب سایت چاوشی نیوز خیلی هتاکانه جوابمو داد در حالی من حقیقتو میگم
(sm2)
(sm173)اکبر سجاد خوشگله رو بردی توابع
نه قرار شد بعد امتحان بریم بکنیم فوتبال
ناصر عبداللهی - زلف رها
البوم بوی شرجی ناصر تنظیمش با کیه ؟
کاوراشم دارم ننوشته !
6 تا کارشو سجاد فسیل تنظیم کرده
تنظیم کننده ی ورژن هاردراک دریاچه ی مرده
نه هنوز (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)گروهی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو به دو گروهی ضربدری (sm59)
تک به تک دو به دو گروهی ضربدرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک کاوه رو انتقال بده
اینجور که معلومه لامپ 100 حالا حالاها اکران نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دیوثی داره از وای فای من استفاده میکنه ! راه حل بدید چطور بلاکش کنم !
رمز رو عوض کردم اما هنوز هست بی شرف
3 تا مک محدود کردم اما دیوث باز هم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما خودتی اون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم رو !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هاردوار خودم رو اسمشو عوض کردم این ناشناسه !
زده sunplus tecnology
اسم وای فایتو بزار جاکش هک نکن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد کلا مودمتو ریست کن از اول نصب کن wpa-pskبزاری امنیتش بیشتره
(sm50)
اقوام استفاده میکنن زشته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا همونه !نقل قول:
تنظیماتش همین هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته صداش زیاد واضحه نی(sm70)
خواب ستاره (sm50)
عکاسا(sm59)
گریه ها کردم شاید در رو نبندی
قصه ها گفتم شاید کمی بخندی
(sm2)
کرانچار چندبار با حالت غيرعادي سر تمرين آمده
رغبتي: حتما براي حرفهايمان مدرک داريم
در برنامه نود موضوع مصرف مشروبات الکلي توسط زلاتکو کرانچار گزينه سرمربيگري تيم اميد علني شد، موضوعي که شايد براي اولين بار در تاريخ ورزش ايران باشد که رسما اعلام مي شود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی رغبتی دبیر کمیته تایید صلاحیت مربی های خارجی وزارت ورزش شب گذشته روی برنامه نود آمد و در مورد این موضوع صحبت کرد. با این حال او در گفتوگو با "ورزش سه" که هرگز قصد چنین کاری را نداشته است: من هرگز قصد نداشتم چنین بحثی را مطرح کنم. به هر حال این را یادتان باشد که بحث زندگی شخصی افراد به خودشان ربط دارد و ما نباید این مسائل را در انزار عموم بازگو کنیم. وقتی مساله ای در دید عموم اتفاق افتاد، آن وقت جرمی به وقوع پیوسته است و بعد از آن باید پیگیری کرد.
او ادامه داد:طبق گزارشاتی که به دست ما رسیده آقای کرانچار چندین بار در تمرینات و حتی یک بار در یک بازی تیمش از بوی دهان و حرکاتش مشخص شد که حالت عادی ندارد. ما این حرف را از خودمان نمی زنیم و موضوعی است که وجود دارد.
او ادعا می کند که با یک بار مشاهده چنین برداشتی در مورد او نشده است: کسی که تازه به ایران می آید ممکن است قوانین کشور را نداند و شما شک نکنید با یک دفعه انجام این کار کسی گناهکار شناخته نمی شود. اما وقتی که یک کار دوباره تکرار می شود، آن وقت برخورد لازم است. به هر حال هر کسی که به ایران می آید، باید در دید عموم به قوانین احترام بگذارد.
دبیر کمیته تایید مربیان خارجی ادعا می کند در زمان عزیزمحمدی در ریاست سازمان لیگ یک بار چنین تذکری به کرانچار داده شده است: طبق گزارش هایی که به دست ما رسیده در زمان ریاست عزیزمحمدی در سازمان لیگ یک بار به باشگاهی که کرانچار در آن سرمربی بوده اخطار داده شده بود. بنابراین ما چیزی از خودمان نمی گوییم و حتما برای حرف هایی که می زنیم دلیل داریم.
رغبتی در پاسخ به این سوال که آیا وقوع چنین رفتاری و اینکه باشگاه های سپاهان و پرسپولیس که زمانی با کرانچار فعالیت کرده اند، هیچ برخوردی با آن نکرده اند باعث ناکارآمدی این باشگاه ها نمی شود هم گفت: در مورد پرسپولیس باید بگویم که زمان حضور او در این تیم کوتاه بود و طبیعی است که شاید اصلا این باشگاه چنین رفتاری را از کرانچار ندیده باشد ولی در مورد سپاهان باید بگویم که شاید ما نمی دانیم که آیا با کرانچار برخورد شده یا نه؟ پس نمی توانیم این باشگاه را از این نظر محکوم کنیم چون ما در زمان حضور کرانچار در سپاهان نظارتی روی این مساله نداشتیم، شاید آنها برخورد کرده باشند.
او در پاسخ به این سوال که اگر کرانچار در دادگاه نسبت به این صحبت ها اعاده حیثیت کند، آیا مدارک کافی برای اثبات این مساله وجود دارد هم گفت: بله، شک نکنید ما حاضریم مدارکمان را رو کنیم و مشکلی از این بابت نخواهیم داشت.
(sm120)اشترم بین اصفهونیا گیر کرده
سلام امیرداداش اهنگ اریا ارام نژاد عمو خسرو چرا نیومد؟
اهنگ خاک محمدرضا صادقی تو ساند کلود هست ولی لینک نمیده میشه لینکشو بدی مرسی
(sm120)پارت چندمه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)این البوم رو اشترم 6 هزار تومن خرید مفت در اختیارتون گذاشت باز نگین نگفتی
(sm30)
این البومم تو نزدی مگه ؟ چرا پاک شده
(sm120)نیازی به ادیت نیس میفهمن قیژترهنقل قول:
(sm2)
(sm120)اشترم ببین میتونی زیر سبیلی رد کنی 720 یوتیوب بدیش