(sm120)فیس رادیو کامنت دادم بازتاب پارو یارو پخ داده میگه شما چیکاره این ؟! (sm2)گفتم چی شده گفت چجور همه اینا رو گرداوری کردین (sm120) گفتم سالها تجربه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)فیس رادیو کامنت دادم بازتاب پارو یارو پخ داده میگه شما چیکاره این ؟! (sm2)گفتم چی شده گفت چجور همه اینا رو گرداوری کردین (sm120) گفتم سالها تجربه
همینو میگم تو یادت نیس که تو زدی یا نه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکم حدس میزنم کار رضا باشه اپلودبودی سرچ کن Ali Zand Vakili - Oboor Az Meh
(sm98)پس چرا پاک شده
فک کنم اپلودباز ریده بود یجا دیگه زدی
(sm120)بزن تاپیکت
اون سفارشم تونستی بنداز پروفایل دمی رو میگم
تنکس
11 روز دیگه (sm173)
(sm199)
هر کی ندونه فک میکنه 60 تا قهرمانی با پرسپولیس اورده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه لحظه با ***** شکن اینجا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نرم افزار istar x50000 ورژن 35.75 رو برام بگیر
یه چیپ ، یه لایی ، یه پشت پا (sm120)8 تا پاس گل
حاتمی: استقلال یا پرسپولیس؟ هر تیم پول سایپا را بدهد من آنجا میروم!(sm120)
دمش گرم(sm120)
کی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم(sm2)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درس نداری تو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل محمدی دیوث برا خوش خدمتی به پرسپولیسیا سنگ میندازه جلو استقلال(sm120)
d;d fi nhnl fvsi nsj'hi ik' ;vn
یکی به دادم برسه دستگاه هنگ کرد
فوتبال خوبه واسه تنوع (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث حذف کرد دیگه خوش خدمتی از این بیشتر (sm120)
چه شده عسلانقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد شیلتر شکون ندارم(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اسپانسر نمیشی یه تیم بدیم برا لیگ سایتهای موزیک (sm120)
احمد هم دروازه وان (sm120)
سافتوار اشتباهی دادم به ریسیور هنگ میکنه
الان موندم چطور ریست کنم
کدومه ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایینی gm
مهدی رفت تو سایت احتمالا آدرس رو اشتباه دادمنقل قول:
مهدی من و حسین مامطیر تیم درست کردیم داریم میریم قله ها رو فتح کنیم (sm2)
مهدی برسون که اوضاع خرابه
(sm81)
متی (sm81)
Rom
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنکیو متی
(sm2)نقل قول:
منم میخوام(sm81)
یور ورلکام (sm120)نقل قول:
Software
بگو دولت برام تنگ شده(sm2)(sm2)
(sm98)
اجرای زیبا و با احساس ترانه گل یخ توسط خانم Jacky So(sm54)
او به زبان فارسی بی نهایت علاقه دارد و آن را شاعرانه و رمانتیک می داند ..
چقد زشته (sm120)
نقل قول:
تشکرنقل قول:
با حسین بیاین اینجا تیم بسازین
من همه رو لوله کردم (sm2) 82 گل تو 13 بازی
یه تیم بهتر از منه که 105 تا زده (sm120)
وثوق تو هم بیا (sm70)
بعد از پانزده سال كار حرفه اى درحوزه موسيقى بالاخره استوديوى شخصيم آماده شد...
برام اتفاق خيلى بزرگ و خوشاينديه ، حالا ديگه هر لحظه اى از شبانه روز كه دلمون بخواد ميتونيم ضبط و تمرين كنيم...
ضمنا اينجا مجوز رسمى داره با نام آواى كوک ... در اينجا به روى همه شما رفقا و همكاراى عزيزم بازه...به اميد ضبط و توليد ترانه هاى ماندگار(sm2)
الو الوووووووووووووووو
کی همچین زری زده (sm30)نقل قول: