چرا هر وخ من پست میزنم تو یهو مث جن پیدات میشه (sm2)راستی تو تاپیک برو بکس بارانی پستتُ گذاشتی و اومدی اینجا (sm2)اگه نذاشتی برو بزار واجبه یبار قضا نشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا هر وخ من پست میزنم تو یهو مث جن پیدات میشه (sm2)راستی تو تاپیک برو بکس بارانی پستتُ گذاشتی و اومدی اینجا (sm2)اگه نذاشتی برو بزار واجبه یبار قضا نشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm90)
یاران چرا اینقد بیحالی تو تختخواب داری میمیری (sm2)دست مونده بیرون چشاتم خمار شده (sm2)جَم کن خودتو (sm2)
یه رفیق دارم اینجا فارسی هم به زور حرف میزد و میرفت امامزاده داوود میومد کلی تعریف میکرد الان پناهنده شده آلمان شرو کرده به آلمانی نوشتن . خیلی جوگیرن ایرانیا
چجوری پناهنده شده ؟مگه میدن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید این شعر مال کیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره . پناهنده سیاسی شده . دورتمونده الان . دو ماه پیش رفت . فکر کنم قاطی پناهنده های سوری شده . نپرسیدم ازش و شاید بپرسمم نگه دیگه . میرن اونور غریبه میشن ادمهانقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری؟ زندان بود یا داشتن میگرفتنش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم(sm127) علی عبدالمالکی (sm127)گوش میدم تراک یکسال گذشت خداییش جزء بهترینای ایرانه یعنی ماشاالله همه چی تمومه این بشر
انلاین گوش بدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشته شدن دختردایی دیارا در حملات پاریس
لاسانا دیارا، ستاره سابق چلسی و آرسنال، تایید کرد که دختردایی اش در حملات شب گذشته پاریس کشته شد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، دیارا که در پیروزی 2-0 شب گذشته فرانسه مقابل آلمان بازی کرد، بعد از بازی متوجه شد که پسردایی اش را در حملات تروریستی به 7 نقطه پاریس از دست داده است.
او که در حال حاضر برای المپیک مارسی بازی می کند، در بیانیه ای، نوشت:" بعد از اتفاقات شب گذشته در پاریس، من امروز یک خبر ناراحت کننده دریافت کردم. آستا دیاکیته، دختر دایی من، یکی از قربانیان این حادثه بود. در این شرایط، بسیار مهم است که همه ما در کنار هم بمانیم و با فاجعه ترسناک که نه رنگی دارد و نه مذهبی، مبارزه کنیم."
اها . اره قبل 88 رپ خوند . شاهین نجفیش جرئت نمیکنه اسم خامه ای رو بیاره این احمق بچه بود اسم تمام بالاسریارو تو رپش آورده بود سه ماه سر اون اوین بود(sm120) تو 88 هم روز عاشورا گرفتنش بعد مدتی ولش کردن چون با k310 فیلم گرفته بود گفتن این چیزی برا از دست دادن نداره بزارین بره خونشون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوتی قیومنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چته شارژی امشب
دیروز ساعت 5:30 که از سر کار اومدم مستقیم رفتم زیر کُرسی تخت تا ساعت 11 ظهر خوابیدم (sm2)میخواستی شارژ نباشم (sm2)حساب کن ببین چند ساعت خوابیدم (sm2)
آهان پس اینه چون به راحتی پناهندگی نمیدننقل قول:
مگه شما هنوز کرسی استفاده میکنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون خوابیدن نیس دادنه که تو هم خوب از پسش بر اومدی (sm30)نقل قول:
بده گوش کنیم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
روزی 10 بار هم شیلتر بکنند باز هم پایگاه رسمی به قوت خود باقی خواهد ماند(sm2)
ندارمش . خودشم نمیفرستدش . ترسیده . البته الان شاید دیگه براش مهم نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانکه حتما بازم میخونه(sm2)نقل قول:
اره بعید نیست بره دنبال شاهین (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)
اشترمم میشه فنش(sm2)نقل قول:
چیه؟نقل قول:
باز شد ...نقل قول:
چقدر این جناب فینچر خوبه (sm50)
(sm50)
(sm181)(sm46)
(sm111)
جواب ما رو ندادی رسول خان . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرت حسابی شلوغه ها . . .
(sm50)
شرمنده داداش ! کامنتت رو الان دیدم ! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکور تجربی منظورم بود ! همون کنکوری که همه شرکت می کنن
2 سال پیش شرکت کردم قبول نشدم ! پارسال شرکت نکردم ! امسال دوباره میخوام شرکت کنم
غرب مزه نا امنیو کشید...سنگفرشای خوشگل پاریسم طعم خونو چشید..حالا بفهمن چه دردی داره مطلوم کشته بشی..این همه ملت بدبخت مصیبت کشیدن یه بارم اینا بفهمن درد چیه..به جای دنیا برنمیخوره که هیچ..همم واسشون دعای خیر میکنن..طرف نمیدونه پاریس شرقه یا غربه واسه من زده تو پیجش prey for paris..اب قطعه برادر...اب قطعه..غرب زده های روشنفکر نما(sm3)
سربازی رفتی مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هدف اصلیت چیه؟پزشکی یا دندان یا دارو؟
عقاید هر کسی واسش قابل احترامه ولی فکر نکنم عقیده ی خوبی باشه که هم نوع خودمون رو توی بدبختی ببینیم و لذت ببریم ! حالا میخواد پاریس یا هر جای دیگه ای باشه
سربازی معاف شدم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سه تا که خیلی خوبه ولی تجربی رشته خوب کم نداره ! دامپزشکی . رادیولوژی . آزمایشگاه . هوشبری . اتاق عمل که اتفاقا با رتبه ی بالا 10 هزار هم قبولی داشته