(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیستی ببینی من چی میکشم سر کار (sm2)
من هیچوقت با کمربند کتک نخوردم ولی دوست دارم دهه هفتادی ها رو با کمربند بزنم(sm2)
حالا شک کردم (sm2)نقل قول:
مثه دخترا دنبال سن و سالی ها (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 67 به بالا رو دهه شصتی نمیدونم (sm120) هستن زیادن (sm120)
گلم ؟ (sm77)(sm155)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گوگوش رو قبول ندارم و ازش خوشم نمیاد ! نمیشه به زور آدم از یه خواننده طرفداری کنه
آقا یکی اینو جمش کنه به من پیر مرد نظر داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) ملکه ی مویی تو (sm2) مو یه ملکه تو خونه داروم یه ملکه تو نت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میگم به زندگی شخصیش کاری ندارم ! من منظورم این نبود چون زندگی شخصیش مشکل داره پس آهگاشم خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد از آهنگاش البته به چز سه چهار تا