اگر ادامه ای وجود داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر ادامه ای وجود داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها الان برنامه ابی را گذاشت و ب سوالای طرفداران جواب میداد..کسی دید؟؟؟ واسه همکاریش با شادمهر حرف نزد؟؟
اتفاقا این سوالو من توی کامنتا پرسیدم(sm59) ولی نه جواب نداده. البته این پارت ۱ بود پخش شدنقل قول:
داشتم کم کم احساس تنهایی میکردم با جوی که اینجا به خودش گرفته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن یگانه تو آهنگ جدیدش اسکی رفته از شب برهنه!؟؟ :|
تنها نیستید پیمان جان... ولی وقتی خودش داره اینجوری پیش میره ماها دور از جون چه غلطی میتونیم بکنیم؟! هرچی شما بگی همون کارو میکنیم به خدا!نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونایی که از آلبوم خوششون اومده نیان اینجا که جو خراب نشه!!
ببین من از زمان البوم دهاتی دارم شادمهر گوش میدم .سطح و کلاسش هم بری همه بالاست.. ی مثال فوتبالی کسی که از بازی اندره پیرلو یا اینیستا لذت میبره نباید از بازی عمرعبدالرحمن لذت ببره؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مگم کسی که طرفدار داره محو نمیشه .چون ی چیزی داشته که طرف خوشش اومده حالا کم یا زیاد کاری نداریم..ولی موسیقی مملکت ما اوضاع خوبی نداره همونطور که خیلی چیزهای ما اوضاع خوبی نداره
معلومه کدوم دسته دارن جو خراب میکنن اشکال کار اینجاست اون چند نفری که اینجا همش ساز مخالف میزنن فکر میکنن خودشون طرفدار چندین و چند ساله ی شادمهرن و بقیه تازه 2 ساله فهمیدن شادمهر یعنی چی ولی سخت در اشتباهننقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]