ایشالا که درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشالا که درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقاً چه قدر خوب شد . . . صدایِ سیاوش باید تویِ پاییز باشه . . . (sm50)
پاییز . . . (sm50)(sm74) (sm50)
که هیچکسو تو دنیا اینجوری دوست نداشتی اینجوری دوست نداشتی
امیر بیصبرانه منتظر آلبوم عطر از صدا مخملی هستیم (sm176)
. . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوماه پيش خبر البومو داد تازه يادش افتاد که دو اهنگ اضافه کنه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند بشخصه برام اهميتى نداره چون مشخصه البومش چطوريه!! درحد و اندازه هاى شکوفه هاى کويرى و خواب بارون و فرنگيس نيس که، تک اهنگاشو ببين درحد هموناس
سیاوش هم مثلِ گوگوش . . . من فقط با صدا شون کار دارم . . . (sm50)
عروسکانِ دست سازِ جهانِ سرمایه . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البتّه بعضی وقتا فکر می کنم یه رگه هایی از حسادت هم پشتِ این حرف وجود داره . . . (sm50)