بخورمت تورو هلوی من (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بخورمت تورو هلوی من (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقاص چی رو میگیری (sm1) زنگ خور گوشیم بود یه مدت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چه اصراریه با ریمیکس خراب کنن یه آهنگو(sm3)
(sm77) آقا تو خیلی جلو رفتی (sm2) دیگه از من نقل نگیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک برو بخواب... مگه زندگی نداری تو که نصفه شبی اینجا میپلکی(sm179)
نترس به مرور زمان همه چی حل میشه (sm2) فعلا باید رو مخت کار کنم بت محبت کنم (sm2)نقل قول:
نقل قول:
منم خيلي دوسش دارم اين آهنگو ولي گند زدن به آهنگ كه چي بشه آخه(sm3)
تقصیر من بود که لینک کنکرانی رو گذاشتم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال جزء تاریخ موسیقی مملکتن و نمیشه منکر شد
شب خوش(sm176)
لیست سیاه میزارمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش عزيزان(sm127)
سریالشو دیدی ؟ تکیه بر بادنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریالشم خوب بود فخیم زاده و قریبیان و افسانه پاکرو خوب بازی کردن