منم برم
شب خوش دوستان(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
منم برم
شب خوش دوستان(sm10)
نه والا.. هرشب بیا مهمونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب خوش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه روش من همینِ نمیتونم تعلل کنم تا ببینم جلو چشام غرق بشی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت چه بیرحمانه کُندی (sm178)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم غرق تو ماتم و بدبختیم اما یه شخصیتی دارم انقد خودمو عذاب نمیدم مثل تو ...انقد یاس و ناامیدی به دلم راه نمیدم ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از تو بدم نمیاد چرا بدم بیاد ولی ازینکه خودتو باختی خیلی بدم میاد به شدت ...... هر آدمی ممکنه تو زندگی حتی یه بار عاشق شده باشه
هر کی مشکلات خودشو داره ....فک نکن فقط خودت عاشق شدی نه .... منم یکی رو خواستم که نشد تمومم شد چند ماه خودمو اذیت کردم تو خودم میریختم ولی دیگه انقد مثل تو نبودم که به قول خودت 6 سالم گذشته
دیگه برام عادت شد یعنی یه جورایی با خودم کنار اومدم فراموش کردم شاید بعضی وقتا یه چیزایی بیاد تو ذهنم مث خاطره یا ..... ولی تا یه ساعت بیشتر نیست
تو این دوره زمونه پول داشته باش قبل از اینکه عاشق بشی عاشقت میشن ......
منو زده تو لیست سیاه (sm2) شب بخیرنقل قول:
بازم (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]