همونایی که میان و دم از این میزنن که چرا شادمهر خودش آهنگاشو نمیسازه میان و میگن نقطه ضعف و تصویر جزو آهنگهای ضعیف آلبوم بوده و آهنگ اعتراف و سرنوشت رو میکشن بالا .. منم نمیگم اعتراف بده اما نقطه ضعف رو بیشتر دوست دارم و خیلی میخواستم که خودش تو این آلبوم یک آهنگ آروم و غمگین بسازه که آهنگهای اعتراف و سرنوشت در کنارش به چشم نیان که متاسفانه محقق نشد ..منم از همون دسته آدمهایی هستم که خودم مثال زدم و ضد و نقیض حرف میزنن چون آلبومشو شیفت و دلیت نکردم و به خاطر صداش همیشه این آلبوم تو گنجینه آرشیوم میمونه و اگه کیفیت wav بیاد هم خریدارم اما هیچوقت از این موضع که باید به خودش بیاد کوتاه نمیام و به نظرم شادمهر باید با احساس تر کار کنه و همون شادمهر قدیمی بشه و تنظیم و ملودی هاشو هم خودش بسازه ، اما نمیامم بکوبمش و تخریبش کنم تا یه وقت دشمناش سوءاستفاده نکنن و با ما همراه شن و تحقیرش کنن و کلیت هنرش رو زیر سوال ببرن و تو ذوقش بزنن .. هم نظراتمو بهش منتقل میکنم که فکر میکنم درسته و انتقاداتمو بهش میگم و هم سعی میکنم چشمامو روی ایرادات کارای جدیدش ببندم و ازش لذت ببرم چون چاره ای نیست آخه واقعا دوستش دارم ...